A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася спільна нарада з Управлінням Держпраці у Волинській області .

Дата: 28.05.2021 14:25
Кількість переглядів: 182

Сьогодні, 28 травня 2021 року,  голова Ковельської районної ради  В`ячеслав Шворак, разом із заступником голови ради Андрієм Броїло, головою райдержадміністрації Ольгою Черен, головним державним інспектором з праці Управління Держпраці у Волинській області Оленою Миколаївною Сорокіною провели спільну  нараду з представниками територіальних громад району з питань державного контролю за додержанням законодавства про працю та  зайнятість населення.  Ініціатором наради виступило Управління Держпраці у Волинській області.

На початку наради В`ячеслав Петрович акцентав увагу присутніх на необхідності легалізації робочих місць, сплаті податків та зборів. Для того, щоб громади розвивались, необхідні кошти, а бюджет формують, в основному, податки.

Олена Миколаївна розповіла присутнім про зміни до законодавства, згідно з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання надмірному тиску на суб’єктів господарювання» від 04.03.202. Як зазначила посадовиця, на сьогодні однією з підстав для здійснення позапланових заходів є звернення контролюючого характеру  посадових ociб органів місцевого самоврядування про порушення суб’єктом господарювання вимог законодавства про працю, однак право на подання такого звернення  виникає лише у випадках передбачених Законом.  Акцентувала увагу на відповідальності роботодавця за порушення вимог трудового законодавства, ризиках та наслідках використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин.

Під час наради заступник голови районної ради  Андрій Броїло закликав присутніх до спільної та злагодженої роботи, яка пов’язана з контролю за заготівлею побічної лісової продукції,  зокрема, сезонною заготівлею ягід чорниці.

 В`ячеслав Петрович подякував усім за участь у нараді та можливість отримати від представника Управління Держпраці у Волинській області вичерпні та компететні відповіді на питання, які піднімалися на сьогоднішній зустрічі. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь