A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відсвяткували День cела Світязь

Дата: 12.07.2021 11:52
Кількість переглядів: 267

День 12 липня для жителів села Світязь щороку стає днем справді святковим, радісним та насиченим. В цей день вони не  лише вшановують апостолів Петра і Павла, а й відзначають День першої історичної згадки про цей населений пункт, тобто святкують його День народженняЦьогоріч це свято відзначали упродовж двох днів 11-12 липня.  Привітати жителів Світязя з Днем села завітав і заступник голови районної ради Андрій Броїло.


11 липня організатори свята запропонували цікаву та змістовну програму  на весь день у декількох  локаціях.

На центральному пляжі села Світязь (територія літнього кафе "the LAKE") проходила спортивна частина. Тут відбувся  відкритий турнір з дзюдо «Кубок Світязя», серед учасників віком 8-12 років. В завершення змагань, заступник голови районної ради Андрій  Броїло привітав переможців, а також  разом заступником начальника з розвитку доріг Служби автомобільних доріг у Волинській області  Ншаном  Антоняном та засновником Шацького  дзюдо Володимиром Сергійчуком провів нагородження переможців змагань у різних вагових категоріях. Також  на пляжі відбувся  обласний спортивно – розважальний фестиваль «Шацькі озера - 2021», де проходили змагання з пляжного волейболу та богатирських ігор. В продовження свята на літній сцені Світязя, що навпроти метеостанції, громаду вітали заступник голови районної ради Андрій Броїло, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, Любомльський міський голова Роман Ющук, Шацький селищний голова  Сергій Карпук та інші почесні гості.

Звертаючись до присутніх, Андрій Броїло від імені голови райради В’ячеслава Шворака та  депутатського корпусу представницького органу Ковельщини привітав жителів Світязя  з Днем села та прийдешнім святом апостолів Петра та Павла, зазначивши, що тільки завдяки спільним зусиллям усіх мешканців громади  створюється   неповторний  образ села, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей. А також побажав мирного неба, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя. «Нехай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких. Божого вам благословення!» - в завершення промивив Андрій Петрович.

Своєю майстерністю та талантами у мистецтві поділилися із присутніми Заслужений артист України Василь Була, військовий оркестр Луцького прикордонного загону,  місцеві аматори сцени, переможець Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, суперфіналіст «Голос діти» Ярослав Карпук.

Ввечері запрацювала ще одна локація свята, де відбувся  традиційний міжнародний професійний турнір з ММА «Кубок Світязя».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь