A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

З робочою поїздкою до Вишнівської територіальної громади.

Дата: 14.01.2022 21:26
Кількість переглядів: 147

14 січня 2022 року голова Ковельської районної ради  В'ячеслав Шворак та голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен побували з робочою поїздкою на території Вишнівської територіальної громади, де зустрілись із сільським головою Віктором Сущиком. Під час візиту посадовці відвідали опорний заклад Вишнівський ліцей Вишнівської сільської ради та  поспілкувались з дирекцією освітньої установи, ознайомились з навчальним процесом та матеріально-технічним забезпеченням, обговорили проблемні питання.

Керівники району також завітали на різдвяний фестиваль «Щедрівка й колядка в нашу хату загляда», який вже не перший рік організовує комунальний заклад «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради. Участь у святі взяли керівники структурних підрозділів комунального закладу та аматорські колективи закладів культури громади. Фестиваль проходив з метою збереження різдвяних традицій та підвищення духовно-культурного рівня жителів громади, залучення молоді до збереження народних традицій та обрядів. Урочисто, піднесено, велично лунали колядки та щедрівки у виконанні учасників фестивалю. Гучними оплесками, радісними посмішками зустрічали та проводжали глядачі всі колективи. Кажуть, що справжнє свято Різдва не достатньо побачити, його потрібно відчути. Воно завжди особливе та незвичайне. Це час, коли все навкруги наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових заходів та емоцій, які неодмінно залишаються у серці кожного!

На завершення поїздки голова районної ради В’ячеслав Петрович привітав усіх зі святами та побажав Божого благословення, миру, добра, злагоди у Новому році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь