A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Ковельщині садили ліс для нащадків

Дата: 13.10.2022 21:26
Кількість переглядів: 164

Попри умови воєнного стану, триває громадська акція «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна», завданням якої є збільшення лісистості в країні, залучення громадськості та виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи. 

13 жовтня  2022 року  у посадці дерев і створенні нових лісових насаджень взяли участь працівники виконавчого апарату Ковельської районної ради на чолі з головою В`ячеславом Швораком,  працівники структурних підрозділів Ковельської районної військової адміністрації на чолі з начальником Ольгою Черен, керівник Ковельської окружної прокуратури Юрій Новосад, начальник Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік, лісівники  ДП «Ковельське лісове  господарство» на чолі з керівником Вікторем Данилюком, військові.

Перед початком робіт короткий майстер-клас з висадки дерев та роз`яснювальну роботу з техніки безпеки провели лісівники, які також активно допомагали у висадці сіянців. Усі отримали необхідний інвентар та посадковий матеріал. 

Віктор Данилюк підкреслив, що результат проведеної роботи стане наочним приблизно за пару десятиліть, коли на місці посадки сформується молодий ліс. Дерева служитимуть багатьом поколінням і через роки наші земляки подякують нам за гарні насадження.

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав  Шворак та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен подякували усім, хто долучився до такої важливої справи. Приємно, що у важкі часи, які переживає наша Україна, ми об’єднались та створюємо ліси незалежної України, піклуючись  про майбутнє Ковельщини, здоров’я наступних поколінь!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь