A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Комунальна установа центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області звітує про проведену роботу

Дата: 12.02.2020 07:45
Кількість переглядів: 428

Комунальна установа центр надання соціальних послуг Ковельської районної ради Волинської області (далі – центр) проводить свою діяльність по наданню соціальних послуг у відділенні соціальної допомоги вдома та відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інвалідам та особам, які опинились в складних життєвих обставинах, і потребують сторонньої допомоги за місцем проживання.  


             Центр надає соціальні послуги отримувачам соціальної послуги догляд вдома на території Білашівської, Білинської, Дрозднівської, Доротищенської, Зеленської, Любитівської, Тойкутської сільських рад.

            За 2019 рік у центрі було проведено 12 нарад (згідно протоколів) з питань діяльності щодо соціального обслуговування та надання соціальних послуг, в тому числі проведено 3 наради-навчання для соціальних робітників з   з питань організації роботи по охороні праці та пожежної безпеки.

            Проведено нараду-навчання 28.02.2019р. протокол № 2  на тему «Дотримання правил пожежної безпеки та електробезпеки в побуті» ознайомив з правилами пожежної безпеки Дерев’янчук О.В. заступник начальника Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області. Також було роздано інформаційні буклети та пам’ятки про дотримання правил пожежної безпеки.

           Проведено нараду-навчання 27.09.2019 р. протокол № 8 за участю Крупіча С.С. інженера з пожежно-рятувальних робіт 19ДПРЧ  УДСНС у Волинській області щодо дотримання правил пожежної безпеки та електоробезпеки в побуті.   

            Проведено нараду-навчання протокол № 10 від 29.11.2019 р.  за участю Дерев’янчука О.В. заступника начальника Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області  на тему «Правила пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електроприладів»

            Всі працівники центру прийняли участь у нарадах навчаннях.

            До опалювального періоду 2019-2020 соціальними  робітниками спільно з представниками сільських рад та представниками пожежної служби проведено подвірні обходи складено  відповідні акти.

            Згідно наказу директора від 03.02.2020р. № 25 соціальним робітникам Білашівської, Білинської, Дрозднівської, Доротищенської, Зеленської, Любитівської, Тойкутської сільських рад  додатково доручено  провести обстеження умов проживання отримувачів соціальних послуг з метою забезпечення пожежної безпеки та попередження пожеж в житловому секторі про виконану роботу було проінформовано.

            На виконання наказу директора  05.02.02020р. завідувачем відділення   та фахівцем з соціальної роботи здійснено виїзд в Тойкутську сільську раду, перевірено роботу соціальних робітників та перевірено пожежобезпечний стан будинків 23 одиноких громадян похилого віку та сім’ї яка опинилась в складних життєвих обставинах (Ірини Васейко жительки с. Воля).          

     

 

Директор                                                                           Георгій Корнієвський     


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь