A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен провела щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, за участі  голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, заступника голови ради Андрія Броїло та першого заступника голови РДА Галини Коляди.

15:19 23.07.2024

Засідання координаційної ради

Заступник голови районної ради Андрій Броїло, взяв участь   в засіданні координаційної ради з питань гендерної політики, протидії торгівлі людьми та запобігання домашньому насильству, яку провела перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда.

15:14 23.07.2024

Засідання колегії районної державної адміністрації

 Голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак взяв участь в засіданні колегії районної державної адміністрації, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.У роботі колегії взяли участь заступники голови райдержадміністрації, голови та представники територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ, служб, правоохоронних органів, військові.

16:59 19.07.2024

Правда переможе.

Нещодавно голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та депутат районної ради Андрій Дерев’яненко побували з черговою гуманітарною місією на Сході України де відвідали бійців окремих підрозділів ЗСУ. Представники райради мали можливість   поспілкуватись з бійцями, які беруть безпосередню участь в бойових діях пов’язаних з відсіччю російської збройної агресії та передати їм необхідні речі, які цю боротьбу будуть робити більш ефективною. Загалом, як зазначив голова райради, ситуація на фронті складна, але моральний дух наших бійців на належному рівні, отже ми рухаємось у правильному напрямку. Правда переможе.

13:32 12.07.2024

Cправжня сила не в фізичних можливостях

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен відвідали християнський табір «Єдність», організацією якого вже кілька років поспіль займається  Церква християн віри євангельської «Спасіння». Табірний збір проводиться для людей з обмеженими фізичними можливостями. Користуючись нагодою В’ячеслав Петрович поспілкувався з тими, хто прибув у табір. У своєму слові до учасників зібрання посадовець зазначив, що ті, хто є учасниками цієї спільноти - надихають своєю мужністю. Вони доводять, що справжня сила не в фізичних можливостях, а в силі волі, вірі та підтримці.

18:31 03.07.2024

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

 Заступник голови районної ради Андрій Броїло, взяв участь в щотижневій нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, за  участю першого заступника голови РДА Галини Коляди  та заступника Сергія Самойленка..

18:43 02.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь