A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Нарада в Ковельській РВА

В Ковельській районній військовій адміністрації відбулась нарада з питань мобілізаційних заходів, що проводяться на території Ковельського району уповноваженими органами влади в якій взяв участь заступник голови районної ради Андрій Броїло.  Провела нараду начальник Ковельської РВА Ольга Черен.  В ході наради було розглянуто та обговорено такі питання:

14:25 06.02.2024

Щотижнева оперативна нарада

Заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь в щотижневій оперативній нараді в Ковельській  районній військовій адміністрації, яку провела її начальник  Ольга Черен.

12:40 06.02.2024

Міжконфесійна молитва за Україну

25 січня відбулось засідання Ковельської районної ради з представниками релігійних організацій. Разом з головою райради В’ячеславом Швораком обговорили питання проведення щонедільної міжконфесійної молитви за Україну

17:49 25.01.2024

Відбулась сесія райради

24 січня 2024 року,  в режимі відеоконференції відбулась позачергова 22 сесія Ковельської районної ради восьмого скликання. Ініціював проведення сесійного засідання голова Ковельської районної ради Вʼячеслав Шворак.

17:18 24.01.2024

Щотижнева оперативна нарада

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та заступник голови районної ради  Андрій Броїло, взяли участь в щотижневій оперативній нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.

13:28 23.01.2024

З Днем Соборності України!

22 січня 1919 року на Софійському майдані Києва було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Це історичний день, який вплинув і пришвидшив здобуття незалежності України.

10:09 22.01.2024

Щотижнева оперативна нарада

Відбулась щотижнева оперативна нарада. Її провела перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації.

16:31 17.01.2024

Черговий гуманітарний

Ковельська районна рада дякує всім хто долучився до збору чергового гуманітарного вантажу, який відправляється  нашим військовослужбовцям, а саме групі швидкого реагування Луцького прикордонного загону , яка виконує бойові завдання пов’язані з відсіччю збройної агресії російської федерації під Авдіївкою. Серед того, що відправили захисникам: теплі речі, енергетичні батончики, швидко супи, засоби гігієни, солодощі та інше. Особлива подяка депутатам районної ради Андрію Дерев’яненку, Михайлу Шлапаю та пастору церкви «Асамблея Бога» Андрію Откаленку. Разом до перемоги.

17:30 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь