A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Засідання постійних комісій

Відбулось засідання постійних комісій Ковельської районної ради восьмого скликання. Зокрема, депутати з постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, етики та  регламенту, і постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв’язку та інфраструктури, розглянули проекти рішень з питань, що вносяться на чергову сесію районної ради. В ході роботи, депутати – члени комісій, заслухали інформації в.о. керівника Ковельської окружної прокуратури про результати діяльності Ковельської окружної прокуратури за І-ше півріччя 2023 року, та в.о.начальника управління регіонального розвитку Ковельської РДА, про стан готовності господарств району до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

17:53 17.08.2023

З Днем Української Державності

Дорогі захисники і захисниці Української держави, шановні жителі Ковельщини! Другий рік поспіль, у знаменний День Хрещення Київської Русі-України та пошанування пам’яті видатного державотворця, просвітителя і хрестителя України – святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, наш народ відзначає День Української Державності, у праведній, жертовній битві визволяючи нашу незалежну державу від російського агресора.

15:03 28.07.2023

Позачергова сесія

27 липня, в режимі відеоконференції, відбулась 19-та, позачергова сесія Ковельської районної ради восьмого скликання, яку провів голова районної ради В’ячеслав Шворак. У такому виді сесійного засідання взяли участь 24 депутати райради. Окрім звичного питання «Різне», до порядку денного сесійного засідання було внесено лише одне питання «Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради». Підставою для такого питання стала заява Ірини Скибук, що була обрана депутатом по багатомандатному територіальному виборчому окрузі №6, з перших виборів депутатів Ковельської районної ради Волинської області, за виборчим списком від Волинської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Свобода», у якій народна обраниця повідомила про складання своїх депутатських повноважень. Уже під час розгляду цього питання, Ірина Іванівна пояснила своїм колегам мотиви та причини такої заяви. Одноголосним рішенням депутати погодили складання повноважень.                                                                                                       В роботі сесійного засідання взяв участь також керівник апарату Ковельської райдержадміністрації Степан Топольський.

14:46 28.07.2023

Привітали медиків

Від цього року, згідно Указу Президента, медичні працівники відзначають своє професійне свято 27 липня. З нагоди цього представники районної та міської  влади завітали до Ковельського МТМО аби привітати медиків та подякувати їм за працю, спрямовану на збереження найдорожчого для людини - її життя та здоров’я. Особливі слова вдячності линули на адресу тих, хто сьогодні перебуває в підрозділах та медичних службах ЗСУ. Окремим працівникам галузі були вручені відзнаки обласного, районного та міського рівня за самовіддане відношення до роботи.

17:07 27.07.2023

Щотижнева оперативна нарада

25 липня 2023 року заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь в черговій оперативній нараді, яку провела перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда

17:21 26.07.2023

Опалин: малі поселення – велика історія

У селі Гуща Рівненської громади 25 липня 2023 року відбулась завершальна конференція міжнародного проєкту «Опалин: малі поселення – велика історія». Захід проходив у щойно створеній музейній кімнаті в приміщенні Гущанського ліцею, де відвідувачі ознайомилися із історією поселення, заснованого у 1638 році.

15:39 26.07.2023

Онлайн-нарада

Сьогодні, в режимі онлайн-зв’язку, відбулась нарада з керівниками районних рад України, яку проводила  Українська асоціація районних та обласних рад. Участь в роботі наради взяв заступник голови районної ради Андрій Броїло. На нараді було обговорено актуальні питання діяльності районних рад, та напрацювання щодо внесення законодавчих змін до нормативно-правових документів, які регламентують роботу представницьких органів місцевого самоврядування.

16:11 18.07.2023

Засідання круглого столу

12 липня заступник голови районної ради Андрій Броїло, взяв участь в засіданні  круглого столу на тему «Фіксація руйнувань спричинених війною: нормативне забезпечення, виклики, обізнаність», який відбувся в режимі онлайн-зв’язку на базі Укрінформу.

16:46 12.07.2023

Виїзне засідання

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, у складі делегації Української асоціації районних та обласних рад взяв участь у виїзному засіданні Державного підприємства «Ліси України», що відбулося 10-11 липня на Волині. З представників Асоціації також були присутніми на цьому заході: Григорій Недопад, Голова Волинської обласної ради;  Юрій Філіпчук, голова Верховинської районної ради Івано-Франківської області; Мирослава Ливч, керуюча справами Закарпатської обласної ради; Юрій Андрійчук, голова секретаріату УАРОР.                                                                                            В ході заходу учасників було ознайомлено з діяльністю ДП «Ліси України», обговорено питання налагодження комунікації з органами місцевого самоврядування через асоціації, а також пріоритети діяльності відповідної робочої групи.

16:19 12.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь