A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Спартакіада Волині

30 травня в місті Луцьку, на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, відбувся підсумковий етап обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад. У цих фінальних змаганнях взяли участь 5 команд: збірні Володимирського, Камінь-Каширського, Ковельського, Луцького районів та депутатів Волинської обласної ради. Команди змагалися у грі з міні-футболу, волейболу, шахів, шашок та настільного тенісу. Загалом близько сотні учасників. Найчисельнішою серед учасників спартакіади була збірна команда самоврядців з Ковельського району, яку очолював голова найвищого представницького органу Ковельщини В’ячеслав Шворак.  До спортивної команди, окрім депутатів Ковельської районної ради, увійшли представники депутатських корпусів територіальних громад: Колодяжненської (на чолі з сільським головою Віталієм Кашиком), Велимченської (на чолі з сільським головою Анастасією Павлович), Любомльської, Поворської, Самарівської, Старовижівської, Ратнівської, Сереховичівської.

16:51 31.05.2023

Щотижнева оперативна нарада

Під головуванням Ольги Черен, начальника Ковельської районної військової адміністрації, 23 травня 2023 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, за участю голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації, заступника голови Ковельської районної ради Андрія Броїла.

16:46 23.05.2023

Пам'яті Героїв

22 травня 2023 року минає дев’ята річниця великої трагедії під Волновахою, в результаті нападу російських загарбників, в бою загинуло 18 військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України, ще близько 30-ти були поранені. Для участі в антитерористичній операції з цієї  бригади на схід відрядили солдатів строкової служби та мобілізованих, більшість з яких призивалися до війська з Волині.  Озброєні бойовики о 4:30 ранку обстріляли блокпост українських бійців біля міста Волноваха, що на Донеччині.

16:38 23.05.2023

Пам’ять про жертв політичних репресій

Щорічно у третю неділю травня в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій.  Напередодні, 19 травня 2023 року, керівники районної, міської влади, представники установ організацій району, духовенства і громадськості прийшли до меморіальної стели «Хрест пам’яті жертв більшовицького терору», аби покласти квіти та віддати данину шани тим, хто боровся за свободу і незалежність України, співвітчизникам, які постраждали від тоталітарного режиму.

16:00 19.05.2023

З Днем вишиванки, непереможна рідна Україно!

Українська вишиванка – один з яскравих символів нашої культури. Вдягаючи вишиту сорочку, ми демонструємо не лише її красу й унікальність, але й приналежність до скарбів вільного, сильного, щедрого на працю і творчість народу з багатовіковою історією та прекрасним майбутнім.

16:10 18.05.2023

Щотижнева оперативна нарада

Під головуванням Ольги Черен, начальника Ковельської районної військової адміністрації, 16 травня 2023 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, за участю заступника голови Ковельської районної ради Андрія Броїла.

15:51 16.05.2023

Квіти Перемоги

20 квітня розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4school. Його мета – перетворити кожну школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу тавідновлюватимуть ментальне здоровʼя.

12:38 16.05.2023

Дорогі жінки! Милі мами!

Від командування Ковельського батальйону ТрО та від всіх ваших синів, від щирого серця вітаємо вас зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі.

13:36 14.05.2023

Привітання з Днем матері

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері.

08:09 14.05.2023

Вітаємо іменинника.

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання Власов Віталій Анатолійович.

08:10 13.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь