A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Засідання колегії Ковельської райдержадміністрації

Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, 27 червня 2023 року, відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації. У роботі колегії взяв участь голова Ковельської районної ради В'ячеслав Шворак, перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда, голови та представники територіальних громад району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ, служб, правоохоронних органів, військові.

17:01 28.06.2023

Сьогодні у Волинської бригади тероборони День народження – п’ять років

27 червня 2018-го – саме з цієї дати почала писатися історія 100 обр ТрО. Незадовго до широкомасштабного вторгнення рф бригада стала на шлях розгортання. Впродовж року бійці бригади виконували завдання на українсько-білоруському кордоні, протяжність якого в межах Волинської області складає 215км. На початку березня нинішнього року підрозділи бригади приступили до виконання бойових завдань на сході України де дають гідну відсіч агресору-нападнику. На жаль, щоденна боротьба дається інколи дуже дорогою ціною. Ціною тих, хто віддав життя за незалежність рідної землі. Вічна їм пам’ять. Їхні імена будуть назавжди вписані золотими літерами в історію української держави.                               Сьогодні бійці Волинської бригади тероборони, як невід’ємної складової ЗСУ, гартовані характером, духом, волею, а їхня сила, мужність та міць, щоденно наближають Україну до перемоги.

15:28 27.06.2023

Запрошення на форум

Київська школа державного управління ім. С.Нижного запрошує жінок України на форум « Лідерство жінок під час війни».

14:56 26.06.2023

Разом до Перемоги

Нещодавно голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак здійснив чергову волонтерську поїздку до наших захисниківу, які боронять українську землю від російського агресора. Звісно, що їхали з групою волонтерів серед яких і депутат Ковельської  районної ради Андрій Дерев’яненко та радник голови районної ради Іван Тусь. Окрім вітань та слів подяки і підтримки. нашим бійцям було доставлено те, що допоможе приблизити допомогу, а військову службу зробить ефективнішою:два вантажних автомобілі, електропили, солодощі та інші речі.

16:03 16.06.2023

Щотижнева оперативна нарада

Заступник голови районної ради Андрій Броїло, взяв участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, яку провела перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда.

11:49 13.06.2023

Захист України – справа честі кожного свідомого громадянина

Актуальні питання підтримки батальйону територіальної оборони, який нині виконує бойові завдання на сході України, виконання мобілізаційних завдань, а також підготовки населення до оборони обговорено сьогодні, 8 червня 2023 року, на черговій робочій нараді під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен з керівниками добровольчих формувань територіальних громад Ковельського району, за участі голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, військових.

13:58 09.06.2023

Скоро сезон заготівлі ягід

Заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь у засіданні районної, постійно діючої комісії з питань організації заготівлі другорядних лісових матеріалів та здійснення побічних лісових користувань, яка  відбулась 09 червня 2023 року, за участі начальника  Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Ковельської райдержадміністрації Сергія Хомича та суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють заготівлю другорядних лісових матеріалів у Ковельському районі.

11:29 09.06.2023

Міжнародна зустріч

06 червня 20203 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак  провів робочу зустріч зі старостою Влодавського повіту, Люблінського воєводства, Республіки Польща  Анджеєм Романчуком, директоркою медичного закладу в Владаві Терезою Шпілевич та службовцем староства Вольдемаром Закшевським. З української сторони на зустрічі також були:  Андрій Броїло – заступник голови Ковельської районної ради, Галина Коляда – перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації, Наталія Віслогузова – директорка комунального підприємства «Волинська обласна лікарня «Хоспіс», Вікторія Шуліка   – юрисконсульт КП  « Волинська обласна лікарня «Хоспіс», Микола Полінкевич   – проектний менеджер ГО «Агенція регіонального розвитку Волині», Анатолій  Герка  – голова товариства польської культури в м.Ковель.

11:08 08.06.2023

На щотижневій нараді в райдержадміністрації

Голова Ковельської районної ради В‘ячеслав Шворак та його заступник Андрій Броїло, взяли участь в щотижневій оперативній нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда. Начальник відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Ковельської районної державної адміністрації Сергій Хомич проінформував про організацію у Ковельському районі базової підготовки громадян України до національного спротиву у 2023 році. У своєму виступі Сергій Хомич зазначив, що відповідно до статті 6 Закону України “Про основи національного спротиву” основою підготовки громадян України до національного спротиву є їх загальновійськова підготовка, яка організовується за територіально-зональним принципом, ґрунтується на засадах високої мотиваційної привабливості та узгоджується з процесом трансформації системи комплектування за призовом відповідно до принципів та найкращих практик держав - членів НАТО.

14:12 06.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь