A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Статистика пожеж за 3 місяці 2023 року в Ковельському районі

В Ковельському районі протягом січня - березня 2023 року у населених пунктах та на об’єктах суб’єктів господарювання виникло 57 (198 в 2022 році) пожеж, внаслідок яких загинуло 5 людини (2 в 2022 році), травмовано 3 людей.

17:06 03.04.2023

Міжнародна співпраця

Нещодавно делегація з Ковельщини та Києва  в складі голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, заступника голови ради Андрія Броїла, директора Відокремленого структурного підрозділу  Ковельський професійно-економічний коледж ЛНТУ» Тетяни Селівончик, доктора  сільськогосподарських наук - директора ТОВ «Зелений дім 2025» Федора Мельничука, начальника відділу управління персоналом апарату Ковельської райдержадміністрації Сніжани Баранової, директора інформаційно-консультаційного центру «Гарант» Людмили Буховцевої,  побувала з робочим візитом в Республіці Польща. В ході свого візиту делегація провела зустріч з керівництвом Любартівського повіту (Люблінське воєводство), та директорами професійних коледжів у Радомі та Дембліні.  Зокрема, зі старостою повіту Любартів, Томашем Мажендою було обговорено можливості та перспективи участі прикордонних територій в рамках Програми Транскордонного Співробітництва Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027. Також було узгоджено протокол щодо підписання угоди про співпрацю між Любартівським повітом та Ковельським районом. У професійно-навчальному закладі  «Комплекс шкіл агротехнічних» м.Радом делегація українців узгодила з директором закладу Павелом Франковічем умови навчально-технічної співпраці в освітянській та науковій галузях. А з директором Комплексу шкіл заводових ім.Марії Домбровської у м.Демблін Маріолою Сулімою, було підписано угоду між вищевказаним навчальним закладом та Ковельським професійно-економічним коледжем Луцького Національного технічного університету. Також представники української сторони мали можливість порозмовляти з дітьми з України, які здобувають освіту  у цих закладах, ознайомитись з умовами їх навчання та проживання. Під час зустрічей не оминули і теми війни в Україні, яку російська федерація розпочала проти суверенної держави. Користуючись нагодою голова районної ради В’ячеслав Шворак подякував сусідам-полякам за ту допомогу, яку вони надають українському народу в його боротьбі проти агресора.                                       

16:49 29.03.2023

Відбулась сесія райради

Відбулось засідання 17 сесії Ковельської районної ради восьмого скликання. Відкриваючи сесію голова районної ради В’ячеслав Шворак,  напередусім, запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання полеглих за волю та незалежність нашої вітчизни. Затвердивши порядок денний та регламент своєї роботи депутати отримали можливість виголосити запити щодо окремих, життєвоважливих питань громад району. Правом подати депутатський запит скористались: Володимир Андросюк, Іван Омельчук. Однак, підтримку отримали лише запити Івана Омельчука.

15:28 24.03.2023

Щотижнева оперативна нарада

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та заступник голови районної ради Андрій Броїло взяли участь в щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела   начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, за участю  першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Галини Коляди.

16:57 14.03.2023

Ковельський районний відділ ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ» повідомляє

У Волинській області триває місячник боротьби з туберкульозом. Ще в 1993 році Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила цю недугу глобальною проблемою. Вже чверть століття фахівці з усього світу намагаються взяти під контроль це захворювання та зупинити його поширення. Не дивлячись на зусилля цифри статистики залишаються трагічними – щорічно туберкульоз забирає життя більше 1 млн. людей на землі. В Україні від цієї хвороби щодня вмирає 11 чоловік. Зокрема по Ковельському району з початку 2023 року зареєстровано 25 вперше діагностованих випадки туберкульозу, серед них- 3 дитини.

12:49 10.03.2023

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Заславська Лідія Володимирівна

09:52 27.02.2023

Робоча зустріч

Відбулась робоча зустріч голови Ковельської районної ради В'ячеслава Шворака з представниками управління інспекційної діяльності у Волинській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці. На якій, зокрема, начальник відділу Північного регіону по охороні праці Катерина Гуляр окреслила підходи та напрямки роботи управління в теперішніх умовах. Посадовці обмінялися думками та пропозиціями щодо співпраці пов'язаної з легалізацією трудових відносин та охороною праці на території Ковельського району у відповідності до вимог чинного законодавства.

17:04 22.02.2023

Нарада з працівниками служб у справах дітей сільських, селищних рад

Заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, взяв участь в   нараді з працівниками служб у справах дітей сільських, селищних рад, на якій підбивались підсумки роботи вищезгаданих служб у 2023 році. Нарада проходила за  участі першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Галини Коляди, та начальника служби у справах дітей Ковельської РДА Юлії Буднік.

16:12 21.02.2023

На Ковельщині вшанували учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого 2023 року минає 34 роки з дня виведення радянських військ з Афганістану. Війна, розв’язана керівництвом Радянського Союзу заради контролю над частиною Центральної Азії, тривала понад 9 років. У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад три тисячі українських солдат і офіцерів загинули. Донині десятки вважаються зниклими безвісти.

16:46 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь