A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Уряд затвердив програму для населення по обміну ламп за підтримки ЄС - програма запрацює в кінці січня

Уряд затвердив програму для населення по обміну ламп розжарювання на світлодіодні лампи. Про це йдеться у постанові «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням», яку було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України 10 січня 2023 року.

15:49 11.01.2023

На Волині понад 97 відсотків податкових звітів подаються в електронному вигляді

Електронний формат звітування впевнено лідирує серед платників податків Волині. Зокрема, за підсумками 2022 року платники податків області подали до ДПС через Електронний кабінет понад 97 відсотків звітів.

08:36 11.01.2023

До нас завітали колядники

З прийдешніми та наступаючими Новорічними та Різдвяними святами працівників Ковельської районної ради, Ковельської районної військової адміністрації прийшли привітати колядники. Для працівників державної установи у їхньому виконанні лунали колядки й щедрівки, різдвяні вірші та віншування, побажання здоров’я, щастя, достатку, миру і злагоди.   Голова районної ради В`ячеслав Шворак та начальник районної військової адміністрації Ольга Черен подякували колядникам за приємну зустріч і щирі побажання, а також привітали з Різдвяними святами, побажали міцного здоров’я, добробуту, здійснення усіх мрій і бажань, швидкої Перемоги та миру.

14:17 10.01.2023

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Копитко Олена Федорівна

08:15 10.01.2023

Мешканця Ковельського району привітали зі 100-річчям

У ці святкові дні своє 100-річчя святкує житель села  Молодівка   Петро Степанович Манилюк. З нагоди такого свята до почесного ювіляра приїхали подякувати та побажати ще довгих років життя та міцного здоров’я  голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, Турійський селищний голова Олексій Безсмертний,  рідні, близькі  та друзі. Кожний 100-річний ювілей є гордістю району. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки самого ювіляра, але і всього району. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. У Турійській громаді Петро Манилюк – єдиний фронтовик часів Другої світової війни. Будучи прихильником національної ідеї, зовсім юним він примкнув до лав українських повстанців. Пізніше його мобілізували в Червону армію. Гарячими воєнними стежками Петро Степанович пішки пройшов від Ковеля до Берліна. Служив радистом в інженерно-саперних військах. А в рідне село повернувся після демобілізації в 1947 році.

20:42 09.01.2023

Віддав життя за Україну…

31 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання  загинув житель с. Смоляри Світязькі КОСТЮК ОЛЕКСАНДР ВІКТОРОВИЧ, 1982 р.н.

16:01 04.01.2023

Стартував Проєкт УАРОР та ФАО з дослідження продовольчої безпеки в населених пунктах «сірої зони»

Українська асоціація районних та обласних рад за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) розпочала Проєкт «Стан продовольчої безпеки в населених пунктах «сірої зони».

08:39 04.01.2023

Участь у щотижневій нараді в райдержадміністрації

Заступника голови Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у щотижневій оперативній нараді із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. Участь у нараді також взяла перший заступник голови Ковельської райдержадміністрацїі Галина Коляда.

17:04 03.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь