A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Посадовці привітали дітей зі святом

День Святого Миколая-свято, на яке з нетерпінням чекають діти. Особливо приємним  воно є для тих діток, які з тих чи інших причин перебувають у спеціальних навчальних закладах. Уже другий рік поспіль представники Ковельської районної ради у новорічні свята приїжджають у Головненську спеціальну школу, де у них є свій підшефний клас.

17:03 19.12.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Голядинець Василь Володимирович.

09:14 18.12.2022

Документи в електронному вигляді – це не лише додаткові можливості для людини, а й вимога часу

Електронна трудова книжка – це цифровий варіант паперової трудової книжки. Її впроваджено для удосконалення обліку трудової діяльності, зменшення паперового документообігу та ризиків пошкодження чи втрати паперових документів. Також це забезпечення зручного доступу працівників до даних про свою трудову діяльність, набутий страховий стаж, а в майбутньому – можливість автоматично оформити пенсію без відвідування Пенсійного фонду України.

09:14 15.12.2022

Координаційний центр УАРОР розробив покроковий алгоритм дій з фіксації зруйнованого чи пошкодженого майна (+документ)

Штаб з процесуальної діяльності у сфері відшкодування збитків завданих територіальним громадам при Координаційному центрі Української асоціації районних та обласних рад з питань територіальної оборони підготував покроковий Алгоритм дій з фіксації зруйнованого чи пошкодженого майна.

16:28 14.12.2022

На Ковельщині вшанували ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

14 грудня в Україні традиційно відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС - людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що трапилася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС. Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком. День вшанування ліквідаторів наслідків аварії багато хто називає просто Днем ліквідатора. А вони вважають його своїм професійним святом, хоча жоден з них не здобував такої професії.

15:01 14.12.2022

Віддали життя за Україну…

10 грудня 2022 року перестало битися серце мужнього захисника України жителя с. Якушів, АНДРОСЮКА ГЕННАДІЯ МИКОЛАЙОВИЧА, 29.12.1997 р.н. Царство небесне і вічна слава Герою, який віддав своє життя за свободу і незалежність Української держави! Щирі співчуття рідним і близьким гідного сина України.

13:23 14.12.2022

Шановні жителі Ковельщини! Дорогі учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня, у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, ми  вклоняємося подвигу людей, які приборкали ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки.

10:35 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь