A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 19.12.2023 14:36
Кількість переглядів: 99

Під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації, 19 грудня 2023 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, за участю заступників голови Ковельської райдержадміністрації, Ковельської районної ради.

Про стан казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів доповіла начальник Ковельського управління Державної казначейської служби України Волинської області.

Посадовець відмітила, що останнім днем проведення платежів клієнтів органів Казначейства визначається 27 грудня 2023 року. Граничним терміном прийняття електронних документів клієнтів із системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства-Казначейство» до облікових систем АС «Є-Казна Доходи» та АС «Є-Казна» вважати 17:30 27 грудня 2023 року.

Платіжні інструкції щодо здійснення видатків з бюджетних рахунків розпорядників та одержувачів коштів державного та місцевих бюджетів, які на кінець бюджетного 2023 року залишаться неоплаченими, підлягають поверненню відповідно до статей 3, 23 та 57 Бюджетного кодексу України.

Залишки невикористаних на кінець бюджетного періоду коштів субвенцій перераховуємо згідно з пунктами 9 та 13 Порядку перерахування міжбюджетних трансфертів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.12.2010 № 1132 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23.01.2015 № 12), зі змінами, в останній робочий день такого періоду до державного/місцевого бюджету, якщо інше не передбачено Бюджетним кодексом України та/або Законом України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», Законом України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» та/або рішенням про місцевий бюджет, з якого вони надаються. На рахунках місцевих бюджетів на кінець 2023 року зберігаються залишки коштів “Освітньої субвенції” та “Субвенції на підтримку особам з особливими освітніми потребами” .

30 грудня 2023 року та 01 січня 2024 року Казначейства працює без клієнтів. Починаючи з 02 січня 2024 року Казначейство в СЕП НБУ працюватиме у звичайному режимі.

Підбиваючи підсумки наради, начальник Ковельської районної військової адміністрації дала низку доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Джерело: відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь