A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

З 1 грудня житлові субсидії та пільги призначатимуть органи Пенсійного фонду України

Пенсійний фонд України у жовтні та листопаді виплатив українцям субсидії за вересень та жовтень, які були призначені органами соціального захисту населення. Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України буде не лише виплачувати, а й призначати житлові субсидії та пільги: тобто громадяни, які витрачають на оплату комунальних послуг більше, ніж 15% сукупного місячного доходу домогосподарства, з 1 грудня для призначення субсидії мають звертатися до органів Пенсійного фонду України. При цьому людина може самостійно обрати до якого саме сервісного центру Фонду їй зручно звернутися. Це не залежить від місця її офіційної реєстрації.

15:52 17.11.2022

НЕК «Укренерго» запроважено у Волинській області погодинні відключення електроенергії (ГПВ) 17 листопада

Введення в дію та відміна ГПВ здійснюється «Волиньобленерго» за розпорядженням Національної енергетичної компанії «Укренерго», щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України.

11:02 17.11.2022

В Україні працює Консультаційний центр Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини працює Консультаційний центр, куди кожен може звернутись особисто або за телефоном. Звернувшись до Консультаційного центру можна отримати роз’яснення щодо можливих шляхів повернення дитини або сімей з дітьми на територію України, легалізації свідоцтва про народження дитини, заповнити заявку на отримання допомоги дітям, які зазнали травмувань внаслідок війни, щодо отримання гуманітарної допомоги тощо.

15:35 16.11.2022

Курси жестової мови

В Україні існує понад 2 мільйони громадян з порушення слуху, з яких 230 тисяч спілкується жестовою мовою. У зв’язку з війною цей показник зростає, а відтак, і потреба в необхідних знаннях, що допоможуть комунікувати з такими категоріями людей.

15:36 15.11.2022

У Ковельській районній раді відбулося засідання Президії

Сьогодні, 15 листопада 2022 року, відбулося засідання Президії Ковельської районної ради восьмого скликання, яке провів голова Ковельської районної ради В’ячеслав ШВОРАК. Участь у засіданні взяли: заступник голови ради Андрій Броїло, депутати районної ради Василь Голядинець, Юрій Кондратович,  Лідія Заславська, Віктор Бичковський, Анатолій Борка, перший заступник  начальника Ковельської районної військової адміністрації Галина Коляда.

11:15 15.11.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Дричик Олександр Борисович

08:48 15.11.2022

Робоча зустріч з головами територіальних громад

14 листопада 2022 року, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та заступник голови райради Андрій Броїло взяли участь у робочій зустрічі з головами територіальних громад району, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. В ході народи обговорено ряд актуальних питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району в умовах воєнного стану. У зустрічі взяли участь командири підрозділів Збройних Сил України, дислокованих на території Ковельщини, з якими проаналізовано хід робіт та завдання щодо подальшого облаштування фортифікаційних споруд, постів спостереження тощо.

13:40 14.11.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Баланкевич Валентина Юріївна

08:52 12.11.2022

ФАО у партнерстві з УАРОР роздасть 35 тисяч полімерних рукавів для зберігання 7 мільйонів тон зерна

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), а також Міністерство аграрної політики та продовольства України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад розпочали роздачу українським аграріям рукавів для зберігання зерна.

16:05 10.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь