A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 13.06.2023 11:49
Кількість переглядів: 222

Заступник голови районної ради Андрій Броїло, взяв участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, служб району, яку провела перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда.

Про основні аспекти завершення 2022-2023 навчального року у закладах загальної середньої освіти Ковельського району проінформувала Ірина Ревейчук, начальник управління гуманітарного розвитку Ковельської райдержадміністрації.

У своєму виступі Ірина Федорівна зазначила, що з урахуванням безпекового середовища закінчується навчальний рік в закладах загальної середньої освіти Ковельського району. Протягом навчального року було вжито ряд заходів, щоб в умовах воєнного часу максимальна кількість закладів освіти району мали змогу здійснювати навчальний процес за очною формою навчання. Із 364 навчальних закладів очну форму навчання було організовано у 216. Також у школах було організовано освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання, так, як надважливим завданням є зберегти життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

Цьогоріч навчання 9 класу завершують 3705 здобувачів освіти, з яких 358 отримають свідоцтво базової освіти з відзнакою. Навчання 11 класу завершують 2203 випускники, з яких 162 є претендентами на золоту медаль та 53 – на срібну.

Для дітей із малозабезпечених сімей, дітей захисників Збройних Сил України та внутрішньо-переміщених дітей у двох територіальних громадах району організовано пришкільні табори з денним перебуванням. А також у 8 закладах освіти району організовано мовні табори.

По завершенню наради перший заступник голови районної державної адміністрації Галина Коляда надала керівникам структурних підрозділів відповідні доручення.

 

Джерело: відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь