A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Вітання з Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2023 12:43
Кількість переглядів: 57

Миру і щасливого дитинства вам, наші найдорожчі!

 

1 червня ми традиційно відзначаємо День захисту дітей. На превеликий жаль, це радісне свято маленьких і юних громадян нашої держави обпалене війною, розв’язаною проти України російським агресором. Загарбницька війна, що є страшним злочином проти людяності, завдає великих страждань дітям. Російські окупанти порушують основоположні права українських дітей, передбачені Конвенцією ООН про права дитини, міжнародним та національним законодавством: на особисте життя, та захист від посягань на нього; на захист від усіх форм фізичного та психологічного насильства; на відпочинок і дозвілля, освіту та родину тощо. Найбільш боляче від того, що страждають безневинні діти, які гинуть від ворожих ракет, мін і снарядів, які втрачають батьків і рідних, яких окупаційна влада насильно депортує на територію країни-агресора, які, рятуючись, змушені тікати з рідних міст і сіл, шукають притулок в безпечних регіонах країни та за її межами.

Та попри всі небезпеки і труднощі війни, наші діти, вражають патріотизмом, незламністю, реальними справами, що наближають Перемогу. Дитячі малюнки, зворушливі лити, доброчинні ярмарки, концерти, кошти від яких передаються для підтримки ЗСУ, неабияк надихають українських захисників і захисниць у боротьбі за звільнення нашої держави від російських окупантів.

Пишаємось вами, прекрасні діти великої і непереможної України! Щоденно робимо все можливе, аби захисти вас у цей складний час, швидше визволити нашу рідну Вітчизну від ворога, відродити з руїн села і міста, повернути для вас щасливе дитинство в мирній Україні.

З повагою

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Ольга Черен, начальник Ковельської районної

військової адміністрації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь