A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Спартакіада Волині

Дата: 31.05.2023 16:51
Кількість переглядів: 256

30 травня в місті Луцьку, на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, відбувся підсумковий етап обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад. У цих фінальних змаганнях взяли участь 5 команд: збірні Володимирського, Камінь-Каширського, Ковельського, Луцького районів та депутатів Волинської обласної ради. Команди змагалися у грі з міні-футболу, волейболу, шахів, шашок та настільного тенісу. Загалом близько сотні учасників. Найчисельнішою серед учасників спартакіади була збірна команда самоврядців з Ковельського району, яку очолював голова найвищого представницького органу Ковельщини В’ячеслав Шворак.  До спортивної команди, окрім депутатів Ковельської районної ради, увійшли представники депутатських корпусів територіальних громад: Колодяжненської (на чолі з сільським головою Віталієм Кашиком), Велимченської (на чолі з сільським головою Анастасією Павлович), Любомльської, Поворської, Самарівської, Старовижівської, Ратнівської, Сереховичівської.

Перед початком змагань до учасників звернувся з привітанням очільник Волиньради, голова обласного осередку НОК України Григорій Недопад, та начальник департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Олександр Хвіщук.  

За результатами участі в усіх видах спорту у загальнокомандній першості перемогу виборола команда Ковельського району, друге місце посіла збірна Володимирського, а третє - Камінь-Каширського району.

Під час церемонії нагородження команд та учасників змагань, Григорій Недопад висловив вдячність усім, хто знайшов можливість у цей не простий час випробувати свої сили на спортивних майданчиках та, разом з тим, підготуватися до загальноукраїнської першості.

За підсумками обласної спартакіади буде сформовано команду Волинської області, яка у червні захищатиме спортивну честь нашого краю на Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів, обласних, територіальних громад, районних, міських, сільських та селищних рад. Звісно, що депутати- спортсмени з Ковельщини будуть мати у складі збірної області чимало місць. Тож, до нових перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь