A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

ГРАФІК ЗНЕСТРУМЛЕНЬ В ОБЛАСТІ НА 10 ЛИСТОПАДА

«Волиньобленерго» попереджає про можливі погодинні відключення електроенергії з метою збереження балансу у роботі енергосистеми України. А також про ймовірність похибки у 30-40 хвилин для перепідключення об'єктів.

09:09 10.11.2022

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени Ковельщини!

Цьогоріч Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначаємо в умовах воєнного стану. Уся країна об’єдналася для боротьби з російським агресором. Відрадно, що вірні своєму покликанню працівники культури Ковельщини продовжують натхненну працю на ниві культурно-просвітницької діяльності, активно долучаються до волонтерської роботи, допомагають Збройним Силам України на шляху до перемоги.

10:00 09.11.2022

9 листопада 2022 року на Волині впроваджені графіки погодинного відключення електроенергії (ГПВ).

Такі відключення застосовуються з метою збереження балансу у роботі енергосистеми України. Введення в дію та відміна ГПВ здійснюється згідно розпорядження диспетчера НЕК «Укренерго».

09:59 09.11.2022

Із легальних доходів волинян до бюджету сплачено майже 6,3 мільярда гривень ПДФО

За підсумками січня-жовтня 2022 року з легальних доходів волинян до бюджету сплачено 6 мільярдів 280 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума залучених надходжень ПДФО до бюджетів усіх рівнів значно перевищує минулорічні показники за аналогічний період.

09:29 08.11.2022

8 листопада 2022 року з 07:45 до 20:00 на Волині впроваджені графіки погодинного відключення електроенергії (ГПВ).

Такі відключення застосовуються з метою збереження балансу у роботі енергосистеми України. Введення в дію та відміна ГПВ здійснюється згідно розпорядження диспетчера НЕК «Укренерго».

08:22 08.11.2022

Привітали залізничників із професійним святом

Професія залізничника – одна з найшанованіших у нашому місті. В усі часи залізничники відзначалися професіоналізмом, відповідальністю, почуттям громадського обов’язку. Роблячи суттєвий внесок в розвиток економіки краю, вони не стоять і осторонь соціальних проблем, допомагаючи  владі у їх вирішенні.

16:07 04.11.2022

Ковельщина поповнює армію дронів для ЗСУ

11 жовтня 2022 року, з ініціативи голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, начальника Ковельської  районної військової адміністрації Ольги Черен з метою наближення перемоги над російським агресором на Ковельщині оголошено загально районну акцію «Подаруй дрон для ЗСУ».  Почин  активно підтримали трудові колективи, жителі територіальних громад району, підприємці,  працівники установ бюджетної сфери, правоохоронці, військові, ветерани і навіть діти. За цей період до 4 раніше придбаних та переданих для ЗСУ квадрокоптерів додалось ще 8.

14:16 01.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь