A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Вшанували пам`ять захисників і захисниць України.

14 жовтня в Україні вшановують героїв та героїнь, які захищали та захищають нашу країну та її територіальну цілісність від ворогів. Зараз наша держава переживає важкі часи. На Сході та Півдні України точиться запекла боротьба за нашу незалежність та територіальну цілісність, за свободу та волю кожного українця. І Україна щодня схиляє голову у пам’ять про воїнів, які віддали своє життя заради нашої спільної Перемоги.

16:00 14.10.2022

З нагоди Дня захисників і захисниць України відбулося нагородження військовослужбовців .

Заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло спільно з начальником Ковельської  районної військової адміністрації Ольгою Черен,  першим заступником начальника районної військової адміністрації Галиною Колядою та Миколою Смиковським волонтером  ГО «Всеукраїнське громадське об’єднання «Правда», 14 жовтня 2022 року, у свято Покрови Пресвятої  Богородиці, День захисників і захисниць України, День козацтва та 80-ої річниці створення УПА, завітали до Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щоб привітати та відзначити кращих працівників нагородами та подарунками.

11:00 14.10.2022

Дорогі захисники і захисниці України! Шановні жителі Ковельщини!

14 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо чотири величні свята: День захисників і захисниць України, 80-ту річницю створення Української Повстанської Армії, День Українського козацтва та шановане в народі християнське свято – Покрови Пресвятої Богородиці, яка є  заступницею християн і покровителькою українського воїнства в різні часи.  Ці свята символізують духовну силу, мужність, спадкоємність поколінь захисників рідної Вітчизни, волелюбність українців, нашу єдність і нездоланність в боротьбі з поневолювачами.

09:15 14.10.2022

На Ковельщині садили ліс для нащадків

Попри умови воєнного стану, триває громадська акція «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна», завданням якої є збільшення лісистості в країні, залучення громадськості та виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи. 

21:26 13.10.2022

Віддали життя за Україну…

06 жовтня 2022 року в боях з російськими загарбниками загинув житель села Озеряни БОНДАРУК ОЛЕКСАНДР СВЯТОСЛАВОВИЧ 11.08.1988 року народження.

16:50 12.10.2022

Як отримати консультацію у сімейного лікаря для ВПО?

Кожен українець має змогу потрапити до лікаря, незалежно від місця перебування та укладеної декларації. Якщо ви є внутрішньопереміщеною особою, вам НЕ потрібно переукладати декларацію, достатньо звернутися по допомогу напряму в найближчий медичний заклад.

08:42 12.10.2022

Віддали життя за Україну…

07 жовтня 2022 року в боях з російським агресором загинув житель села Любитів  ЗУБЕЦЬ АНДРІЙ АНДРІЙОВИЧ 19.01.1971 року народження.

11:37 11.10.2022

Благодійний захід на підтримку захисників, які потребують протезування кінцівок

За свою свободу та життя українці змушені жертвувати власним життям та здоров’ям. Багато наших воїнів отримали поранення, які ускладнюють їхнє звичайне життя. Опинившись без кінцівок, захисники потребують значних коштів на своє відновлення та лікування і часто такі суми є не підйомними для них.

19:15 10.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь