A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Чергова відправка гуманітарного вантажу в місто Ізюм

Нещодавно було  відправлено гуманітарний вантаж в місто Ізюм, Харківської області. На цей раз волонтер Олександр Рогулін завантажився овочами, квашениною та іншими продуктами харчування у Старій Вижівці. До речі, активну участь у організації роботи волонтерського центру в цьому населеному пункті, бере депутат Ковельської районної ради Михайло Шлапай, кухарі Старовижівського професійного ліцею-Олена Мороз, Наталія Крощук та інші.

15:51 27.10.2022

Зустріч з головою ветеранської організації Ковельщини

Щорічно, 28 жовтня відзначається День визволення України від німецько – фашистських загарбників.   Це свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента від 20 жовтня 2009 року № 836/2009 «з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні».  

12:30 27.10.2022

Понад 300 нових автошин жителі Ковельщини передали для потреб ЗСУ

14 вересня 2022 року у Ковельському районі стартувала акція по збору нових автомобільних шин для Збройних Сил України, ініційована головою Ковельської районної ради В’ячеславом Швораком, начальником Ковельської районної військової адміністрації Ольгою Черен, представником Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Віктором Козаком, територіальними громадами району. В рамках цього доброчинного проекту менш як за півтора місяці зібрано та передано для потреб військових підрозділів ЗСУ понад 300 автошин загальною вартістю понад 600 тис. грн.

08:27 27.10.2022

Дороги державного значення освітлюватимуться до 22:00

Для зменшення навантаження на енергосистему скорочується час зовнішнього освітлення автошляхів державного значення в межах Волинської області. Автошляхи освітлюватимуться з настанням сутінків до 22.00 год. Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Волинській області.

15:54 26.10.2022

25 жовтня на території Волинської області згідно розпорядження диспетчера НЕК «Укренерго» застосовуються графіки аварійних відключень для населення

Порядок застосування черг, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером Західного регіону.

11:25 26.10.2022

В УКРАЇНІ ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ НАДАННЯ СТАТУСУ УЧАСНИКА БОЙОВИХ ДІЙ

Відтепер статус учасника бойових дій можуть отримати особи, які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

11:07 25.10.2022

Чергова поїздка на схід.

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак разом з радником голови райради Іваном Тусем, депутатом райради Андрієм Дерев`яненко нещодавно повернулися зі сходу, де триває відчайдушний бій за свободу нашої країни.

09:18 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь