A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Нарада з працівниками служб у справах дітей сільських, селищних рад

Дата: 21.02.2023 16:12
Кількість переглядів: 252

Заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, взяв участь в   нараді з працівниками служб у справах дітей сільських, селищних рад, на якій підбивались підсумки роботи вищезгаданих служб у 2023 році. Нарада проходила за  участі першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Галини Коляди, та начальника служби у справах дітей Ковельської РДА Юлії Буднік.

Про підсумки роботи служб у справах дітей сільських, селищних рад району за 2022 рік проінформувала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Юлія Буднік, яка, зокрема, акцентувала увагу присутніх на створенні умов для функціонування ЄІАС «Діти» та вжиті заходи щодо їх інженерно-технічного обладнання в ССД  сільських, селищних рад. Також розглядалося питання щодо змін в законодавстві про усиновлення дітей під час воєнного стану.

Працівники служб у справах дітей ділилися досвідом, щодо появи нової категорії дітей – внутрішньо переміщені діти. Про роботу із забезпечення додержання прав внутрішньо переміщених дітей, які проживають в населених пунктах територіальних громад району проінформувала начальник служби у справах дітей Голобської селищної ради Олена Бенесько.

Звертаючись до присутніх заступник голови районної ради Андрій Броїло, серед іншого наголосив на тому, що питання, які пов'язані з вихованням, навчанням та доглядом за дітьми, повинні консолідувати всі гілки влади та всі державні та громадські інституції. Користуючись нагодою Андрій Петрович запевнив, що районна рада є і буде в цьому надійним партнером.

В свою чергу перший заступник голови Ковельської райдержадміністрації Галина Коляда проінформувала працівників ССД сільських, селищних рад щодо можливості отримання в райдержадміністрації гуманітарної допомоги, зокрема одягу для різних вікових категорій  внутрішньо переміщених дітей та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь