A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Заступник голови районної ради провів особистий прийом громадян

Нещодавно на особистий прийом  до заступника голови Ковельської районної ради Андрія Броїла завітав заслужений працівник культури України Іван Сидорук  аби поділитися з посадовцем інформацією про проведений поетичний захід у селах Щедрогір та Підгірря  Ковельського району. Іван Васильович  розповів, що літературна година була присвячена  пам’яті поета – романтика , уродженця с. Підгірря Івана Колядюка . Працювали над створенням заходу  також працівники культури сіл Щедрогір та Підгір`я.

10:47 01.11.2022

З 31 жовтня 2022 року в Україні та на Волині впроваджені графіки погодинного відключення електроенергії.

Станом на 08:13 31.10.2022 графіки погодинних відключень не застосовуються. Про початок їх застосування «Волиньобленерго» повідомлятиме додатково на офіційному веб-сайті та у фейсбук.

09:52 31.10.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Омельчук Іван Миколайович

09:23 31.10.2022

Урочиста посвята в ліцеїсти першокурсників Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні, 29 жовтня 2022 року, відбулася урочиста посвята в ліцеїсти першокурсників Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Цього дня на вірність Україні присягнули 335 юнаків та дівчат.

16:08 29.10.2022

Привітали працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Напередодні Дня автомобіліста і дорожника сьогодні, 28 жовтня, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак  та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен привітали кращих представників відповідних галузей Ковельщини.

21:09 28.10.2022

На Ковельщині облаштували перший поліцейський фронт-офіс — більш відкритий варіант відділу поліції.

28 жовтня 2022 року, в місті Ковель, за участі начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, начальника ГУНП у Волинській області Юрія Крошка, начальника управління дотримання прав людини Національної поліції України Руслана Горяченка, голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен, відкрили перший фронт-офіс поліції, спроєктований за європейськими стандартами. Важливою особливістю нового фронт-офісу є його безбар’єрність, він адаптований під потреби усіх громадян, які бажають отримати якісний поліцейський сервіс.

20:48 28.10.2022

Привітали ветеранів Ковельщини з Днем визволення України від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. У нашому календарі є не мало дат, які нагадують нам про ті далекі роки. Кожне наше місто чи містечко, регіон мають пам’ять про цю страшну війну. День визволення України від фашистських загарбників відзначається 28-го жовтня.  Саме у цей день, заступник голови районної ради Андрій Броїло  разом з першим заступником голови РДА  Галиною Колядою та головою ветеранської організації  Ковельщини Валентиною Січкар відвідали ветеранів Другої світової війни, що проживають на території колишнього  Ковельського району.  

16:18 28.10.2022

28 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Сьогодні, 28 жовтня, виповнюється 78-ма річниця вигнання нацистських окупантів з України. В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам Другої світової війни, партизанам, учасникам національно-визвольних змагань. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю співвітчизників, які віддали свої життя за мирне і щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. Засвідчуємо вдячність усім, хто самовідданою працею в тилу наближав розгром загарбників та складаємо глибоку шану землякам, солдатським вдовам, дітям війни, зусиллями яких Україна постала з попелу і руїн.

12:30 28.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь