A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Великоднє привітання

Дата: 16.04.2023 11:00
Кількість переглядів: 168

З великою вірою та надією зустрічаємо величне свято Воскресіння Христового! Свято перемоги добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю. Нині Україна святкує Великдень у часи складних випробувань – часи, в які випробовується вірність своїй Батьківщині, Богу, обов’язку. Другий рік поспіль українці героїчно боронять рідну землю. Український народ повстав проти окупанта єдиною родиною, єдиним кулаком у кожному куточку нашої держави: на заході, півдні, півночі, у центрі та сході. Для ворога Україна стала каменем, об який він спіткнувся у намаганні захопити весь світ. Цієї міцності окупанту не здолати!

У світле свято Воскресіння дякуємо нашим мужнім Захисникам і Захисницям, що в ці дні героїчно відбивають атаки ворога.

Висловлюємо слова вдячності всій громаді Ковельщини за матеріальну і молитовну підтримку Збройних сил України, допомогу мирним жителям, які через війну зазнали втрат і страждань. Ваша мужність і бойова звитяга, невтомна праця, милосердя і добро-вагомий внесок у наближення омріяної перемоги над ворогом.

Хай наші пасхальні вітання долинуть до мільйонів людей доброї волі з різних куточків Європи і світу, які підтримують наш народ у боротьбі за свободу.

Нехай Світле Христове Воскресіння принесе кожній родині довгоочікуванний мир, щедро обдарує міцним здоров’ям і вірою у перемогу нашого народу над віроломним російським агресором. У Великодні дні ми щиро дякуємо Богу за хвилини радості, але водночас просимо сил у складних випробуваннях, які випали на долю українців. Тож, нехай Всевишній благословляє нашу неньку Україну на перемогу, єдність і злагоду, зцілення від смутку і щасливий погляд кожного захисника держави, кожного, хто працює на її утвердження, кожного, хто не мислить себе поза Україною. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь