A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Привітали зі 100-річним ювілеєм

23 жовтня 100 років від дня народження відзначив Чуль Яків Потапович з села Ворона. Довгожитель Ковельського району прожив нелегке життя, в якому були війни, важка праця, печалі і радість.

16:40 24.10.2022

Податківці рекомендують власникам майна не зволікати зі сплатою податку на нерухомість

Громадяни, які мають у власності об’єкти нерухомості, що підлягають оподаткуванню, зобов’язані сплачувати податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.  Ця вимога поширюється на квартири площею понад 60 квадратних метрів і будинки площею понад 120 квадратних метрів.

09:52 21.10.2022

Робоча зустріч

З метою продовження виконання завдань військового командування щодо оборони області 20 жовтня 2022 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася робоча зустріч з питань надання методичної допомоги керівникам  міст (селищ) Володимирського,  Камінь-Каширського, Ковельського районів, які визначені військовим командуванням для підготовки до оборони.

16:29 20.10.2022

ПрАТ "Волиньобленерго" - Інформуємо, що 20 та 21 жовтня з 7.00 до 22.00 год у Волинській області будуть застосовані графіки обмеження електричної енергії промислових споживачів

Такі графіки вводяться у повній координації з диспетчерами "Укренерго" і покликані зберегти баланс в енергосистемі і пришвидшити відновлення електромереж.

11:26 20.10.2022

Дякуємо всім хто долучився до акції збору продовольства для лікувальних закладів області.

Щороку Ковельська районна рада сприяє обласним комунальним закладам охорони здоров`я щодо заготівлі картоплі, столового буряка, капусти  та інших овочів для харчування громадян, які проходять лікування в цих закладах.

16:59 19.10.2022

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

19 жовтня 2022 року, заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у черговому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. У вступному слові очільниця районної військової адміністрації наголосила на необхідності об’єднання зусиль органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади задля належного проходження опалювального сезону в районі, який враховуючи реалії воєнного стану, буде напруженим. Кожен посадовець, керівник підприємства, установи, жителі громади району мають докласти зусиль, для того, щоб економіка, об’єкти соціальної сфери функціонували належним чином, а в оселях жителів краю було світло і тепло.

16:47 19.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь