A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Ковельські рятувальники підсумували свою роботу за 2022 рік

Дата: 25.01.2023 11:18
Кількість переглядів: 130

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен взяли участь у робочій нараді Ковельського районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області, на якій підвели підсумки роботи за 2022 рік та планували завдання на 2023.

На робочій зустрічі також були присутні заступник начальника ГУ ДСНС України у Волинській області Василь Оліферчук, заступник міського голови Віктор Жигаревич, голови Ковельських громад та особовий склад районного управління.

Начальник Ковельського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік доповів про виконану роботу щодо благоустрою державних пожежно-рятувальних частин, співпрацю з органами місцевої влади та іноземними партнерами, поліпшення матеріально-технічного забезпечення в підрозділах Ковельщини.

В`ячеслав Петрович висловив рятувальникам слова вдячності за мужність, постійну готовність і оперативне реагування на усі виклики. Мирного неба та якомога менше тривожних викликів!

Під час зустрічі посадовці вручили кращим працівникам Подяки голови Ковельської районної ради та начальника Ковельської районної військової адміністрації за професіоналізм і самовідданість за сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь