A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Власнику 10 земельних ділянок особистого селянського господарства - детально про базу для нарахування збору з одноразового добровільного декларування

Що є базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування у разі, якщо ФО є власником 10 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, кожна з яких не перевищує 2,0 гектара?

11:49 28.09.2022

Відбулося засідання постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури.

У Ковельській районній раді триває підготовка до пленарного засідання п’ятнадцятої сесії районної ради восьмого скликання. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.     Першою своє засідання, 27 вересня 2022 року, провела  постійна комісія з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв`язку та інфраструктури під головуванням депутата Ковельської районної ради Юрія Кондратовича, за участі депутатів районної ради –членів комісії: Миколи Сушика, Сергія Чайки, Петра Олексюка. У роботі засідання також взяли участь голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови Ковельської РВА Галина Коляда, начальник управління регіонального розвитку Ковельської РВА  Віталій Сарапін, начальник відділу інфраструктури, екології та житлово-комунального  господарства управління регіонального розвитку Ковельської РВА Жанна Лук’янова.

12:42 27.09.2022

Збережемо оселі від пожеж!

Днями,  працівники Ковельського районного управління провели навчання  з безпеки життєдіяльності  з громадянами населених пунктів Шацької та Старовижівської  територіальних громад, Ковельського району.

14:24 26.09.2022

Задля безпеки громадян!

22 вересня, щоб попередити пожежі та інші надзвичайні ситуації у житловому секторі, особливо в період зниження температур, працівники Ковельського районного управління спільно з соціальним працівником громади, провели відпрацювання з безпеки життєдіяльност і у селах Любитів, Воля Любитівська, Рокитниця та Ворона Колодяжненської сільської  ради.

08:31 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь