A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

У ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» відбулися урочистості з нагоди 55-річниці від дня заснування

Дата: 12.12.2022 16:59
Кількість переглядів: 146

12 грудня у Ковельському центрі  професійно-технічної освіти відбулися урочистості з нагоди 55-річного ювілею від дня заснування навчального закладу. Привітати колектив та студентів з  ювілейною датою завітали голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. Відтак керівники району привітали всіх присутніх з ювілеєм та побажали працівникам закладу творчих злетів і наснаги, щедрої долі і здоров’я, постійного професійного зростання і благополуччя, успіхів у почесній, благородній справі навчання та виховання підростаючого покоління.

"Вітаю колектив закладу, ветеранів, студентську сім`ю, гостей з поважним ювілеєм. Хочу побажати  хороших абітурієнтів і студентів, яким ви надасте глибокі знання, які допоможуть стати їм професіоналами в обраній сфері діяльності. Бажаю  подальшого процвітання, нових амбітних проектів та досягнень. Сили, віри і впевненості у завтрашньому дні, перемоги та миру!",- зазначив у своїй промові голова райради В`ячеслав Петрович.

 За багаторічну сумлінну, творчу працю, вагомий внесок  у справу  підготовки кваліфікованих спеціалістів, активну волонтерську діяльність і непохитну віру в перемогу України над російським агресором та з нагоди ювілейної дати – 55-ї річниці заснування навчального закладу колектив Державного навчального закладу «Ковельський центр професійно-технічної освіти» відзначено Подякою голови Ковельської районної ради та начальника Ковельської районної військової адміністрації. Кращі працівники закладу були нагороджені Почесними грамотами, Подяками Волинської військової обласної адміністрації, Волинської обласної ради, управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації, Ковельської міської ради, ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти».

 За цими нагородами стоїть титанічна праця колективу професіоналів, талановитих і обдарованих студентів та їхніх батьків. Навчальний заклад вивів у світ багато  випускників, які є активними громадянами суспільства та патріотами своєї Батьківщини, багато випускників професійно-технічних закладів - воїни Збройних Сил України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь