A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Волинські податківці встановлюють непоодинокі факти порушень при реалізації підакцизних товарів

Головне управління ДПС у Волинській області постійно проводить моніторинг та аналіз господарської діяльності суб’єктів господарювання, які здійснюють продаж підакцизних товарів.

11:48 03.10.2022

Днем територіальної оборони

2 жовтня  в нашій державі відзначається День територіальної оборони. Сили територіальної оборони – окремий рід військ Збройних Сил України, підрозділи якого, спільно з добровольчими формуваннями територіальних громад, в умовах повномасштабної російської агресії підтвердили боєздатність, вмотивованість та професіоналізм, чітку взаємодію з підрозділами інших родів військ.  

08:30 02.10.2022

Шановні освітяни, ветерани педагогічної праці Ковельщини!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня працівників освіти. Ковельщина багата талановитими, відданими справі навчання і виховання дітей та молоді педагогів, які з року в рік продовжують дивувати творчими досягненнями своїх вихованців і власними здобутками.

19:00 01.10.2022

Відбулась п`ятнадцята сесія Ковельської районної ради.

30 вересня 2022 року відбулося пленарне засідання п`ятнадцятої сесії Ковельської  районної ради восьмого скликання, яке відкрив і провів голова районної ради В’ячеслав Шворак. У роботі сесії взяли участь 31 депутат із 42,  начальник Ковельської районної військової адміністрації, перший заступник начальника Ковельської районної військової адміністрації, керівник Ковельської окружної прокуратури, начальник Ковельського міжрайонного відділу СБУ у Волинській області, начальник  Ковельського районного  управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області, керівники лісових господарств та дорожніх організацій району, представники територіальних громад Ковельського району,  представники засобів масової інформації, представники Ковельського МРВ УДСНС та інші запрошені.

17:23 30.09.2022

Ковельщина сумує…

28  вересня  2022 року в боях з російським агресором загинув житель с.Глухи КРИКОНЧУК БОГДАН МИКОЛАЙОВИЧ, 11.02.1979 р.н.

17:00 30.09.2022

Шановні працівники бібліотек Ковельщини!

Цьогоріч Всеукраїнський день бібліотек  відзначаємо в умовах воєнного стану. Уся країна об’єдналася для боротьби з російським агресором. Відрадно, що вірні своєму покликанню бібліотекарі краю продовжують натхненну працю  на ниві просвітництва, активно долучаються до волонтерської діяльності,  допомагають Збройним Силам України на шляху до перемоги.

10:38 30.09.2022

Ковельщина сумує…

28.09.2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Гороб’ївка Харківської області, загинув РЕДЬКОВИЧ Володимир Васильович, 29.08.1993 р.н., житель с. Велимче Ковельського району, який в 2014 році пройшов все пекло війни і з перших днів повномаштабного вторгнення російського агресора  на територію України, без вагань став на захист рідної землі.

17:00 29.09.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Олексюк Петро Костянтинович

08:17 29.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь