A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Енергетиків району привітали зі святом

Дата: 22.12.2022 15:01
Кількість переглядів: 201

22 грудня відзначають своє професійне свято працівники енергетичної галузі  України. З цієї нагоди голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен завітали до Ковельської  філії ПрАТ «Волиньобленерго», аби привітати її працівників із Днем енергетика.

Керівники району привітали трудовий колектив, який забезпечує енергопостачання на території району, побажали їм безаварійної роботи, нових здобутків, стабільності, добробуту, міцного здоров'я, добра, успіхів та благополуччя.

«Своєю щоденною працею ви вселяєте віру в непереборності українського народу, впевненість у тому, що у наших оселях буде світло, тепло і затишно. Впевнений, що завдяки вам українська енергетика не лише витримає ворожий натиск, а й зміцніє та стане, у подальшому, запорукою могутності нашої держави. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, благополуччя та миру, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків. Бережіть себе та своїх близьких!»,-зауважив голова райради В`ячеслав Петрович.

Директор Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Василь  Горбачук привітав колег з професійним святом та подякував колективу за самовіддану, злагоджену та плідну працю.

Кращим працівникам енергетичної галузі району вручили грамоти Ковельської районної ради  та Ковельської районної військової адміністрації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь