A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Урочисте відкриття спортивної зали!

Дата: 21.12.2022 22:07
Кількість переглядів: 161

21 грудня 2022 року у Смолярівському ліцеї Старовижівської селищної ради відбулася важлива подія – урочисте відкриття  спортивної зали.

З щирими вітаннями та з подарунками на свято завітали шановані гості, яким небайдужа доля молодого покоління, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично загартованого покоління українців та його найкращих моральних якостей: голова  Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, народний депутат України Валерій Стернійчук, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, голова Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, селищний голова Василь Камінський.

Відкриття спортивної зали – найочікуваніша подія для учнів ліцею, адже з моменту відкриття школи минуло аж 27 років, а спортивну залу вдалося завершити лише в цьому році. Тепер 160 учнів зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в спортивні ігри протягом усього року.

Сьогоднішній події передувала наполеглива робота всього колективу школи, батьківської громадськості, працівників групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти, старост сіл громади та особисто селищного голови, адже усі роботи по відновленню спортивної зали були виконані упродовж останніх двох років господарським способом 450 тис. грн. використано і лише на закупівлю матеріалів.

Голова райради В`ячеслав Шворак у своєму виступі привітав присутніх з відкриттям спортивного залу, побажав щоб всі заняття та змагання, що проходитимуть у ньому, були яскравими, насиченими та цікавими, щоб уроки з фізичної культури проходили з радістю, а учні закладу готові були досягти високих результатів не тільки на районному та обласному рівні, але й на рівні всеукраїнському та світовому. Швидкої Перемоги нам і миру.

Свято стало яскравою і незабутньою подією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь