A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Заступник Міністра охорони здоров’я презентував для УАРОР проект Постанови щодо формування госпітальних округів (+ПРЕЗЕНТАЦІЯ)

Дата: 22.12.2022 08:49
Кількість переглядів: 175

Вчора, 20 грудня, Заступник Міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції Олексій Яременко презентував для спільноти Української асоціації районних та обласних рад проект Постанови «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я».

Як зазначив Заступник Міністра, проект Постанови визначає формування госпітальних округів та впровадження сучасних підходів до формування мережі медзакладів, які дозволять забезпечити населення якісними медичними послугами.

Також, проект Постанови передбачає, що кожна область стане окремим госпітальним округом, який додатково поділятиметься на госпітальні кластери, з урахуванням численних факторів, таких як географічні особливості регіону, наявність якісних автомобільних доріг, кількість населення тощо. Всі медичні заклади в госпітальному окрузі поділятимуться на кілька типів: загальні, кластерні, надкластерні.

У свою чергу, Президент УАРОР Сергій Чернов наголосив, що повинні бути ефективні механізми формування округів та кластерів, чіткі принципи спроможності мережі лікарень, зрозумілі функції та вимоги до медзакладів, простота та доступність в управлінні та користуванні запропонованою системою охорони здоров’я , як для ОМС — власників медичних підприємств, медперсоналу , так і жителів (пацієнтів).

Ознайомитись з Презентацією Заступника міністра можна натиснувши СЮДИ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь