A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Мешканця Ковельського району привітали зі 100-річчям

Дата: 09.01.2023 20:42
Кількість переглядів: 195

У ці святкові дні своє 100-річчя святкує житель села  Молодівка   Петро Степанович Манилюк. З нагоди такого свята до почесного ювіляра приїхали подякувати та побажати ще довгих років життя та міцного здоров’я  голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, Турійський селищний голова Олексій Безсмертний,  рідні, близькі  та друзі. Кожний 100-річний ювілей є гордістю району. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки самого ювіляра, але і всього району. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. У Турійській громаді Петро Манилюк – єдиний фронтовик часів Другої світової війни. Будучи прихильником національної ідеї, зовсім юним він примкнув до лав українських повстанців. Пізніше його мобілізували в Червону армію. Гарячими воєнними стежками Петро Степанович пішки пройшов від Ковеля до Берліна. Служив радистом в інженерно-саперних військах. А в рідне село повернувся після демобілізації в 1947 році.

З нагоди поважного ювілейного Дня народження посадовці висловили  слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які  Петро Степанович передав своїм дітям, онукам та правнукам, та вручили  подарунки.

«Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями, які випали на Вашу долю. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років у хорошому настрої, мирного неба над головою», - побажав голова райради В`ячеслав Петрович  поважному імениннику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь