A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулась сесія райради

Дата: 03.05.2023 17:59
Кількість переглядів: 177

Сьогодні, в режимі онлайн,  відбулось засідання позачергової вісімнадцятої сесії Ковельської районної ради восьмого скликання, яку провів голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак. Участь у ньому взяли 25 депутатів районної ради. На початку роботи Вя’ячеслав Петрович запропонував депутатам та присутнім  хвилиною мовчання вшанувати світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за волю українського народу у боротьбі з російським агресором. До порядку денного сесійного засідання, окрім традиційного питання «Різне» було внесено лише два питання:

Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради;

Про продовження терміну дії Програми соціального захисту населення Ковельського району на 2018-2022 роки,  затвердженої рішенням районної ради від 13.12.2018 року №23/11 на 2023 рік.

З обох питань були ухвалені відповідні рішення. Зокрема було задоволено заяву депутата районної ради Макара Гонти, фракція «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» про складання ним депутатських повноважень. Також було продовжено на цей рік дію Програми соціального захисту в частині надання матеріальної допомоги жителям Ковельського району за зверненням до депутатів районної ради. У «Різному» голова райради проінформував депутатів про свою нещодавню поїздку на фронт до наших військовослужбовців та закликав не припиняти допомагати війську аби пришвидшити перемогу.

В роботі сесії також взяла участь перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації Галина Коляда

Нагадуємо відвідувачам нашого сайту, що з результатами поіменного голосування можна ознайомитись в розділі «Офіційні документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь