A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Ковельські рятувальники нагадують правила безпеки при поводженні з газовими пальниками

З настанням холодної пори   у зв'язку з ситуацією, що склалася на території України, Волинської області, та зокрема  Ковельського  району, щодо відключення електропостачання, значно зросла кількість пожеж та травмувань громадян через неправильне користування газовими пальниками.

15:29 13.12.2022

Робоча нарада з питань зимового утримання доріг на території Ковельського району

12 грудня 2022 року голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь в робочій нараді, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен з керівниками дорожньо-ремонтних пунктів філії «Волинський автодор» ДП «Львівський облавтодор», ТОВ «ПБС»,  ПрАТ «Ковельське шляхово-будівельне управління №63», ТОВ «Волиньдорресурс», в ході якої розглянуто питання щодо зимового утримання доріг на території Ковельського району.

17:20 12.12.2022

У ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти» відбулися урочистості з нагоди 55-річниці від дня заснування

12 грудня у Ковельському центрі  професійно-технічної освіти відбулися урочистості з нагоди 55-річного ювілею від дня заснування навчального закладу. Привітати колектив та студентів з  ювілейною датою завітали голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак та начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен. Відтак керівники району привітали всіх присутніх з ювілеєм та побажали працівникам закладу творчих злетів і наснаги, щедрої долі і здоров’я, постійного професійного зростання і благополуччя, успіхів у почесній, благородній справі навчання та виховання підростаючого покоління.

16:59 12.12.2022

Робоча нарада з питань електропостачання суб’єктів господарювання району

9 грудня 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь в нараді, яку провела начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен з керівниками та представниками підприємницьких структур району, в ході якої обговорено шляхи поліпшення енергопостачання суб’єктів господарювання в умовах значного дефіциту потужності в енергосистемі, спричиненого численними ракетними атаками російського агресора по об’єктах енергосектору країни.

16:35 09.12.2022

Ковельщина сумує…

7 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання  загинув житель с. Велицьк ГАВРИЛЮК ДМИТРО БОГДАНОВИЧ, 29.10.1999 р.н.

16:30 09.12.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Оксенчук Ігор Володимирович

08:47 08.12.2022

Літературний вечір Ади Роговцевої на Ковельщині

Сьогодні, 7 грудня 2022 року, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, взяли участь у літературному вечорі «Стежками Лесі Українки» з народною артисткою України, видатною актрисою та громадською діячкою Адою Роговцевою та її донькою Катериною Степанковою, українською акторкою та режисером. Незабутня тепла зустріч пройшла у Білому будинку Косачів Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки.

17:25 07.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь