A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Засідання комісії

Дата: 14.11.2023 18:42
Кількість переглядів: 188

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії  Ковельської районної ради  з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту. В засіданні комісії взяли участь депутати: Віктор Бичковський(голова комісії), Галина Савіна(заступник голови комісії), Андрій Полячук (секретар комісії), Володимир Богачевський, Тетяна Моголюк.

На розгляд комісії було винесено одне питання: Про розгляд звернення настоятеля Свято-Миколаївської релігійної громади УПЦ с.Волошки Лашти Віталія. У своєму зверненні керівник релігійної громади просив вирішити суперечності, які виникли в селі Волошки, через бажання частини жителів села змінити канонічну підлеглість на користь Православної Церкви України. На засідання комісії було запрошено, як коло зацікавлених осіб, так і представників влади, зокрема, голову районної ради В’ячеслава Шворака, заступника голови ради Андрія Броїло, першого заступника голови Ковельської райдержадміністрації Галину Коляду, заступника Колодяжненського сільського голови Віталія Оксентюка, заступника начальника Ковельського управління поліції ГУНП у Волинській області Юрія Ярохіна та інших посадових осіб та громадських активістів.

В ході роботи депутати мали можливість заслухати як саме звернення так і доводи та аргументи сторін. Користуючись нагодою голова районної ради В’ячеслав Шворак закликав сторони до єдності взаємопорозуміння і толерантності, пов’язаних з неухильним дотриманням чинного законодавства. Такої ж думки була і більшість тих хто мали можливість висловити свою позицію стосовно розгляду звернення та самої ситуації в селі Волошки. В підсумку, голова постійної комісії Віктор Бичковський закликав і духовенство і присутніх активістів єднатися навколо всього українського, а в разі незгоди вирішувати всі питання в передбаченому законодавством порядку.   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь