A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Захист України – справа честі кожного свідомого громадянина

Дата: 09.06.2023 13:58
Кількість переглядів: 394

Актуальні питання підтримки батальйону територіальної оборони, який нині виконує бойові завдання на сході України, виконання мобілізаційних завдань, а також підготовки населення до оборони обговорено сьогодні, 8 червня 2023 року, на черговій робочій нараді під головуванням начальника Ковельської районної військової адміністрації Ольги Черен з керівниками добровольчих формувань територіальних громад Ковельського району, за участі голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака, керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, військових.

У форматі відеоконференції до обговорення питань порядку денного долучився командир військової частини А7063 полковник Іван Кучейник. Іван Георгійович подякував за підтримку, яку особовий склад батальйону ТРО відчуває від органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та усієї громади району. «Це неабияк надихає бійців нашого підрозділу гідно тримати оборону на ввіреній ділянці фронту» – зазначив І. Кучейник, й водночас, наголосив на необхідності продовження інформаційно-роз’яснювальної роботи серед військовозобов’язаних щодо поповнення особового складу загону тероборони, підкресливши, що добровольці, які не мають досвіду військової служби, попередньо упродовж двох місяців проходитимуть обов’язковий вишкіл в навчальних центрах ЗСУ.

Начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен закликала присутніх активно долучитись до виконання мобілізаційних завдань. «Сьогодні усі військовозобов’язані призовного віку, передусім чоловіки, як ніколи, мають відчувати відповідальність за долю Української держави. Стати зі зброєю в руках на місце поранених, загиблих земляків, зробити свій внесок у перемогу над російським агресором – справа честі кожного свідомого громадянина» – зазначила Ольга Черен.

В ході наради визначено конкретні завдання командирам ДФТГ району щодо реалізації, у співпраці з відповідними органами місцевого самоврядування, Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву, обговорено ряд інших нагальних питань.

Джерело: відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з

громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь