A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

З Днем Української Державності

Дата: 28.07.2023 15:03
Кількість переглядів: 114

Дорогі захисники і захисниці Української держави, шановні жителі Ковельщини! Другий рік поспіль, у знаменний День Хрещення Київської Русі-України та пошанування пам’яті видатного державотворця, просвітителя і хрестителя України – святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, наш народ відзначає День Української Державності, у праведній, жертовній битві визволяючи нашу незалежну державу від російського агресора.

День Української Державності нагадує нам про тисячолітню історію державотворення нашої країни. У це свято ми вшановуємо всі етапи нашого державотворення – від Русі до сьогодення, і всіх славних синів і доньок нашої Вітчизни, які доклали зусиль, щоб Україна існувала як незалежна, демократична держава. Державність є уособленням нашого тернистого шляху до незалежності, освяченого кров’ю героїв, віковічними мріями багатьох поколінь українців, нескореним духом титанів нації.

Переконані, що віра, духовність та єдність, до яких закликали засновники, творці та захисники Української державності, допоможуть нам звільнити отчу землю від ворогів, відбудувати зруйновані міста і села та втілити величну мету українства про незалежну, вільну, міцну і квітучу європейську Україну.

У доленосний час всенародної боротьби із російськими загарбниками, ми дякуємо усім нашим мужнім, незламним захисникам і захисницям, які відстоюють Українську державність на фронті, усім, хто утверджує її самовідданою працею, творчістю, волонтерською допомогою українським військовим, щирою підтримкою громадян, що зазнали втрат і страждань від війни. Уклін усім, хто в Україні та за її межами наближає нашу Перемогу!

Вічна пам'ять і шана співвітчизникам, які віддали життя за Українську державу.

Українській державності бути! Наш народ здобуде Перемогу, воля і мир запанують на українській благословенній землі, бо з нами Бог, правда і весь цивілізований світ.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою,

В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради

Ольга Черен, начальник Ковельської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь