A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Дорогі ветерани, шановні жителі міста та району!

Дата: 05.07.2020 08:30
Кількість переглядів: 420

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста та 76-ї річниці визволення Ковеля  і  Ковельського району від нацистських загарбників.

Це свято об’єднує усіх, кому дорога Ковельщина – її люди, героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив  славетну історію краю, збагачував  традиції, розбудовував та боронив рідну землю від ворога, хто захищає  нині наше право жити в незалежній вільній країні.


Ковель – це рідна, дорога серцю домівка для десятків тисяч працьовитих і талановитих людей. Відрадно, що з кожним роком місто розвивається, стає більш сучасним і комфортним. Його економічне та соціальне зростання  – результат спільних зусиль і праці залізничників, будівельників, підприємців, працівників освіти, культури та медицини, комунальників, правоохоронців, влади і громадськості.

Тож дякуємо всім мешканцям громади, які небайдужі до  долі своєї маленької батьківщини, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри в майбутнє рідної Ковельщини.

Шановні ветерани, низько вклоняємося вам за мир і свободу.  Кожен з Вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.  Низький уклін Вам! І вічна пам'ять загиблим і померлим Вашим бойовим побратимам!

З надією вітаємо молоде покоління, яке буде визначати долю рідного міста, Ковельщини і України в майбутньому.

Зичимо ветеранам війни та їх сім’ям, жителям міста, усім, хто тут народився і виріс, міцного здоров'я,  добробуту,  мирного неба та здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай квітне і розвивається наша рідна Ковельська земля та її перлина – Ковель, місто-красень, місто-трудівник, місто з гідним, європейським майбутнім. Хай життя кожної родини буде наповнене радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні.

З повагою

голова районної ради Андрій Броїло

заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь