A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Лауреати Міжнародного конкурсу.

Дата: 04.11.2020 09:17
Кількість переглядів: 293

2 листопада 2020 року було оголошено результати дистанційного XIV Міжнародного конкурсу "Digi-Talenty Lato 2020", у якому участь взяла громадська організація "Асоціація осіб з інвалідністю "Добродія в дії", де ми здобули гарні результати і стали лауреатами І ступеню в номінації театральне мистецтво та отримали сертифікат - грант на 300 євро для участі в ОЧНОМУ фестивалі.


Напередодні Різдва учасники самодіяльного театру "Добродія", який функціонує на базі ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії», відтворюють на сцені традиції Святвечора на Поліссі, де за традицією у кожній оселі готують 12 пісних страв.

На стіл кладуть сіно, накривають його полотняною скатертиною. У центрі столу - макітра із кутею. Поруч - колядник... Усі страви, що презентують на заході, на святковому столі - справжні: їх готують самостійно за домашніми рецептами.

В головних ролях люди з інвалідністю та їх сім’ї: господар — Борис Паталій с. Погіньки, господиня — Галина Гелетуха м. Ковель, син Олег — Олег Гелетуха м. Ковель, дочка Богданка — Богдана Паталій с. Погіньки, дочка Софійка — Софія Шевчук с. Майдан, син Вадим — Вадим Сахарук м.Ковель, дід — Володимир Лисюк с.Волошки, баба — Олена Лисюк м.Ковель, ведуча - Ольга Яренчук, режисером – постановником цієї вистави став Володимир Кравчук, голова ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії». Також лауреатом ІІІ ступеня в номінації декоративно-прикладне мистецтво стала і прес-секретар Яренчук Ольга, отримала також сертифікат на 10 євро для участі в очному фестивалі.

Ми не сподівалися бути лауреатами, але, результатом дуже задоволені. Тож щиро дякуємо за можливість прийняти участь організаторам дистанційного конкурсу: Фонд «Ініціатива», Свидниця, Польша Курортний театр в Поляниці Здруй, Польща, Міський Будинок Культури в Щитно, Польща.

 

Ольга Яренчук

Прес-секретар

Громадської організації «АСОЦІАЦІЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ      «ДОБРОДІЯ В ДІЇ»

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь