A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

На Ковельщині продовжується будівництво АЗПСМ

Дата: 14.03.2020 15:40
Кількість переглядів: 587

Нещодавно голова Ковельської районної ради Андрій Броїло проінспектував хід  будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини в селах Тойкут та Зелена.


Як відомо, відповідно до реалізації Субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (далі – МБРР) проєкту Міністерства охорони здоров’я «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», до кінця 2020 року проєкти «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини по вул. Садова,3 в с. Тойкут Ковельського району – нове будівництво» та «Реконструкція приміщень котелень під Зеленську амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Ковельській, 43а в с. Зелена Ковельського району Волинської області» мають бути втілені в життя.

Технічне завдання таких проєктів передбачало  виконання земляних робіт, облаштування фундаментів, мурування стін з керамічної цегли, мурування перегородок, укладання панелей перекриття, монтаж сходів, облаштування покрівлі, встановлення, вікон, вітражів та дверей, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, виконання сантехнічних робіт, встановлення силового електрообладнання, пожежної сигналізації, технологічного обладнання, виконання електромонтажних робіт, огородження, озеленення території тощо.

На сьогодні ми можемо спостерігати, що більшість із завдань уже виконано. З самого ранку та впродовж цілого дня на обох об’єктах  працюють будівельники, що дає віру в те, що все таки у 2020 році  на Ковельщині запрацює ще два  нові медичні заклади.

Зустрівшись з головою райради,  робітники охоче розповіли  про технології, які застосовують в ході роботи, кількість та якість  використаного будівельного матеріалу   та наступні кроки  будівництва амбулаторій. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь