A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ (КОНСУЛЬТАНТІВ) КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КОВЕЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Дата: 30.09.2020 10:12
Кількість переглядів: 441

Відповідно до наказу директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області» від 28.09.2020р. №2 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області», з метою сприяння професійного розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, публічного і прозорого призначення на посади консультантів комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області» оголошується конкурс на заміщення двох вакантних посад консультантів комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області»


         Строк   подання    документів  для  участі  в конкурсному  відборі   з 30 вересня 2020 року по 09 жовтня  2020 року.

Конкурс   на  заміщення   на заміщення двох вакантних посад консультантів відбудеться 15 жовтня 2020 року.

          Початок проведення: 10 год.

          Місце проведення: зал засідань Ковельської райдержадміністрації, кабінет № 417.

         Вимоги до претендентів на вакантну посаду консультантів комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області».

     Посаду консультанта КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області» може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, організаційні здібності

   Для участі у конкурсі кандидати подають такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію;
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • заповнений особовий листок по обліку кадрів;
  • копію військового квитка;

    Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

        Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

      Заява про участь у конкурсі та пакет документів подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

          Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами представлення  претендентом мультимедійної презентації. На презентацію кожному претенденту відводиться до  20 хвилин. Всі члени комісії мають право задавати запитання після завершення презентації (по суті презентації). Співбесіда проводиться з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетентностей, особистих якостей вимогам до професійного рівня кандидата та до відповідних посадових обов’язків. Співбесіду проводить конкурсна комісія.
           Призначення консультанта КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області» на посаду педагогічного працівника здійснює директор.

Документи подаються директору КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельського району Ковельської районної ради Волинської області» Марцинюк Н.А. за адресою: вул.  Незалежності, 73, каб. №513 місто Ковель Волинської області, 45000, електронна адреса: kovel-rajrada@ukr.net.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь