A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

До уваги представників громадських організацій

Дата: 28.04.2020 10:22
Кількість переглядів: 270

 Міністерством соціальної політики України з метою забезпечення дотримання установлених правил карантину та убезпечення найбільш уразливих категорій населення від захворювань гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 розроблено і запущено в роботу інформаційну платформу «Допомога поруч», на якій щоденно буде розміщуватися інформація про потреби осіб, які потрапили в складні життєві обставини в зв’язку з карантином.


На сьогодні в обласній державній адміністрації відкрита телефонна «гаряча лінія» на якій реєструються звернення осіб з районів і міст області, які потрапили в складні життєві обставини і потребують невідкладної допомоги у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни тощо.

Спеціаліст облдержадміністрації заповнює відповідну картку і в електронному вигляді оперативно направляє її до управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад, Департаменту соціальної політики Луцької міської ради для організації роботи щодо надання цій особі заявленої допомоги.

Спеціалісти установ соціального захисту населення виконують виключно організаційну роботу та моніторять окремі питання. На рівні керівництва місцевих органів влади необхідно організувати спільну роботу по наданню необхідної допомоги цим особам – шляхом залучення благодійної допомоги та по можливості за рахунок коштів місцевого бюджету.

Принагідно інформуємо, що Мінсоцполітики централізовано організувало через Національну мережу продуктових магазинів АТБ надання допомоги 17 800 одиноким та самотнім громадянам області продуктовими наборами.

Також, за сприяння облдержадміністрації та обласної ради окремі територіальні центри області отримують допомогу продуктами групи бакалія фірми «Нестле» для 4500 одиноких громадян області.

Волинська ОДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь