A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Голова райради взяв участь у засіданні бюджетної комісії Зеленської сільської ради

Дата: 14.03.2020 15:48
Кількість переглядів: 517

13 березня 2020 року  голова Ковельської районної ради Андрій Броїло взяв участь у засіданні постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів і соціально – економічного розвитку Зеленської сільської ради.  Присутні депутати – члени постійної комісії сільської ради обговорили наступні питання порядку денного, а саме: звіт про виконання сільського бюджету за 2019 рік; розпорядження сільського голови, видані у міжсесійний період; про внесення змін до рішення сільської ради від 21 грудня 2019 року № 39/1 «Про сільський бюджет на 2020 рік» та ін..


Серед запрошених були також депутат Волинської обласної ради Галина Йовик, начальник Ковельського УВКГ "Ковельводоканал" Юрій Рибачок, головний інженер Ковельського  УВКГ "Ковельводоканал" Вадим Огей, Зеленський сільський голова Оксана Паливода, окремі депутати та члени виконавчого комітету сільської ради, жителі с. Зелена.

Після розгляду основних питань порядку денного, в  «Різному» місцевими жителями було піднято питання водопостачання та водовідведення на окремих вулицях цього населеного пункту. В обговоренні цього питання взяв участь голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, який в свою чергу поцікавився щодо проведення водопостачання до Амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Зелена. Адже, на сьогодні роботи   щодо реконструкції приміщень котелень під Зеленську амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Ковельській, 43а в с. Зелена Ковельського району Волинської області йдуть до завершення.

Оскільки, Ковельське управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» є комунальним підприємством, визнане природним монополістом та виконавцем послуг по централізованому водопостачанню та водовідведенню в межах м. Ковеля і Ковельського району : с.Зелена, с.Воля-Ковельська, с.Вербка, з розгляду вищезазначеного питання свої бачення вирішення цієї проблеми розповів начальник Ковельського УВКГ "Ковельводоканал" Юрій Рибачок.  В свою чергу, головний інженер Ковельського  УВКГ "Ковельводоканал" Вадим Огей оголосив перелік необхідних документів для отримання технічних умов на приєднання до систем централізованого водопостачання та водовідведення та про введені з 01 січня 2020 року нові тарифи на ці послуги.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь