A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 30.09.2020 10:49
Кількість переглядів: 498

30 вересня в Україні традиційно відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.


З цієї нагоди у читальній залі центральної районної бібліотеки  зібралися бібліотекарі та ветерани бібліотечної справи  Ковельського району.

Привітали зі святом  працівників бібліотечної галузі заступник голови районної ради Олександр Пасенковський та заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

Заступник голови Ковельської районної ради Олександр Пасенковський, у своєму вітальному виступі зазначив, що бібліотеки завжди були і залишаються символом культури суспільства, взірцем його духовності. Від імені голови Ковельської районної ради Андрія Броїла, депутатського корпусу райради та себе особисто подякував за наполегливу  творчу працю всім працівникам бібліотечних установ району, побажав бібліотекарям успіхів, натхнення і плідних звершень в роботі, міцного здоров'я і достатку, віри, надії, любові та мудрості.

За  багаторічну сумлінну працю, досягнення вагомих успіхів у професійній діяльності, значний особистий внесок у розбудову бібліотечної справи на Ковельщині   та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек подякою голови райдержадміністрації, голови районної ради була відзначена  Галина Божик,  директор Ковельської централізованої бібліотечної системи.

За вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи на Ковельщині, активну просвітницьку діяльність та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відзначені подяками голови райдержадміністрації, голови районної ради Катерина Петрук, провідний бібліотекар з питань обробки та комплектування літератури Ковельської центральної районної бібліотеки, Валентина Терефельська, провідний бібліотекар Ковельської районної бібліотеки для дітей.

Щиросердечно вітали зі святом бібліотекарів начальник сектору культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук, директор Ковельської централізованої бібліотечної системи Галина Божик, які подякувала присутнім за  вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, високий професіоналізм, а також з нагоди професійного свята кращим бібліотекарям району вручили грамоти.

Урочистості закінчились музичними привітаннями від працівників та аматорів сцени Ковельщини.

За матеріалами Ковельської РДА



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь