A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Пасхальне Послання митрополита Київського і всієї України Епіфанія

Дата: 17.04.2020 11:14
Кількість переглядів: 453

Напередодні величного світлого свята – Великодня декан Ковельського деканату Волинської єпархії Православної Церкви України Іван Бонис під час зустрічі  з головою районної ради Андрієм Броїло вручив посадовцю Пасхальне Послання митрополита Київського і всієї України Епіфанія.


У своєму Посланні митрополит Православної церкви України зазначає, що  «У надзвичайних умовах ми зустрічаємо цього року Світле Христове Воскресіння. Згубна пошесть, яка швидко поширилася в  цілому  світі, змусила більшість країн запровадити різні обмеження, спрямовані за захист людей від ураження хворобою та зменшення  ризику  одночасного, вибухового зростання числа важко хворих.

Як і завжди в історії, наша помісна Українська Православна Церква розділила з народом його тягар – карантинні обмеження. Пам’ятаючи  заповідь Господню «Полюби ближнього твого, як самого себе» (Мк. 12: 31), пам’ятаючи настанову апостола Павла «Носіть тягарі один одного, і так здійсните закон Христа» (Гал. 6: 2), ми виявляємо турботу про здоров’я ближніх, дотримуючись карантинних приписів, обмежуючи себе, зберігаючи безпечну відстань».

А також митрополит Київський і всієї України Епіфаній  у своєму Посланні привітав   з Великоднем усіх, хто вірує в Господа Ісуса Христа, і весь український народ та побажав, щоб воскреслий Спаситель надихнув серця усіх надією на подолання нинішніх скорбот, зміцнив віру, зігрів душі вірян любов’ю до ближніх.

Обмінявшись вітаннями,  Андрій Петрович висловив сподівання, що в цей складний для України період часу християнсько – релігійні громади та їх очільники залишаться надійними партнерами в запобіганні поширення інфекційної хвороби та подякував за розуміння.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь