A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Звернення керівництва району з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2020 11:29
Кількість переглядів: 316

Сьогодні - Міжнародний день людей з інвалідністюЩорічно, третього грудня, відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Його проголошенням у жовтні 1992-го Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй засвідчила увагу міжнародної спільноти до людей з особливими потребами та визнала піклування про них однією з визначальних рис цивілізованості кожної держави. Відтоді ця дата – нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.


Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я, і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть громадяни, які потребують особливої допомоги і уваги.

У цій справі існує ще чимало складних питань, які нам треба вирішувати спільними зусиллями,  робити все, щоб людям, яких обійшла доля здоров’ям,  ставало затишніше, комфортніше жити.

Тож не проходьмо повз зболені серця, не шкодуймо часу на спілкування, ділімось із ними, хто чим може. І водночас, навчаймось від них людяності, смирення і стійкості до життєвих випробувань. Коли до більшості прийде усвідомлення, що це не чиїсь окремі життя і трагедії, не лише їхній, а й наш спільний хрест, а підтримка людей з інвалідністю стане духовною потребою кожного з нас, лише тоді в суспільстві запанує гармонія. 

Від імені районної державної адміністрації, районної ради  висловлюємо щиру вдячність жителям краю, представникам підприємницьких структур, громадських організацій, релігійних громад,  усім, хто робить посильний внесок у поліпшення матеріального становища,  сприяє фізичній реабілітації, розвитку творчих здібностей, працевлаштуванню людей з інвалідністю.

Бажаємо всім землякам із  нелегкою долею та їхнім рідним витримки, здоров’я та оптимізму, відчутнішої підтримки від держави та благодійників, більше можливостей втілити Ваші мрії. Нехай Господь обдарує своїми ласками і благословенням усіх, хто особливо цього потребує.

З повагою

В’ячеслав Шворак, голова районної ради

Роман Кульцман, заступник голови райдержадміністрації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь