A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно – територіальної реформи

Дата: 21.07.2020 11:37
Кількість переглядів: 389

В рамках підготовки до 35 сесії Ковельської районної ради  розпочали свою роботу постійні комісії райради. Сьогодні під головуванням  Георгія Корнієвського та за участі депутатів – членів комісії Миколи Кудацького та Івана Абрамчука відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно- територіальної реформи.


На порядку денному наступні питання:

- Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року №30/11 «Про структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради  на 2020 рік».

- Про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року №30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік»

- Різне :  Про лист військового комісара Волинського обласного військового комісаріату  щодо надання згоди на передачу будівлі, що знаходиться за адресою м. Ковель, вул. Грушевського, 14., з спільної  власності територіальних громад сіл, селищ району у державну власність.

В обговоренні вищезазначених питань взяли участь: голова Ковельської районної ради Броїло Андрій Петрович; заступник голови Ковельської районної ради Пасенковський Олександр Сергійович; заступник голови Ковельської районної державної адміністрації  Кульцман Роман Ярославович; начальник відділу фінансів Ковельської РДА Карпюк Світлана Семенівна; начальник управління регіонального розвитку Ковельської РДА Білинська Лариса Іванівна; начальник відділу освіти Ковельської РДА; військовий комісар Ковельського об’єднаного військового комісаріату Гладун Сергій Андрійович.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь