A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Нарада у голови обласної державної адміністрації

Дата: 29.01.2020 11:40
Кількість переглядів: 422

28 січня 2020 року голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман,  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь у нараді голови обласної державної адміністрації Юрія Погуляка, що проводилась в режимі відеоселекторного зв’язку.


Перед початком наради голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко виконав почесну місію – вручив  державні нагороди та відзнаки волинянам. Зокрема, за вагомий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю Подякою Прем’єр-міністра України відзначено головного зоотехніка товариства з   обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки  Ковельського району Віру Олександрівну Самонюк.

Під час наради директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації Ігор Никитюк доповів про підсумки завершення бюджетного року (про основні показники виконання місцевих бюджетів та інформація стосовно повернення до державного бюджету невикористаних коштів цільових субвенцій). Посадовець відмітив, що обласний бюджет за власними доходами загального фонду виконаний на 100,7 відсотка, понад план залучено 5,2 млн гривень.

Інформуючи присутніх про підсумки бюджетного 2019 року для Волині, директор департаменту розповів, що у порівнянні з 2018 роком доходи зведеного бюджету області зросли на понад 683 млн грн або на 15,9 відсотка, у тому числі доходи обласного бюджету – на 46,3 млн грн або на 6,7 відсотка.

Про стан використання у 2019 році цільової субвенції з державного бюджету на комп'ютеризацію та проведення інтернету в освітніх закладах проінформувала начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна.

Заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації – начальник відділу планування і забудови територій  Віталій Швай представив детальний аналіз стану використання у 2019 році субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад. (За матеріалами Ковельської РДА)

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь