A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 10.02.2020 11:41
Кількість переглядів: 293

Click to enlarge image IMG_6506.JPGСьогодні, 10 лютого 2020 року, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло та заступник голови районної ради Олександр Пасенковський взяли участь у щотижневій оперативній нараді , яку провів заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.  

Про підсумки обстеження отримувачів соціальних послуг щодо дотримання правил пожежної безпеки в житлових приміщеннях доповів директор центру надання соціальних послуг Ковельської районної ради Георгій Корнієвський. Посадовець повідомив, що центр надає соціальні послуги отримувачам соціальної послуги догляд вдома на території Білашівської, Білинської,  Дрозднівської, Доротищенської, Зеленської, Любитівської, Тойутської сільських рад. До опалювального періоду 2019-2020 років соціальними робітниками спільно з представниками сільських рад та представниками пожежної служби проведено подвірні обходи, складено відповідні акти. На виконання доручення заступника голови райдержадміністрації  соціальних працівників центру  було зобов'язано провести додаткове обстеження умов проживання отримувачів соціальних послуг з метою забезпечення пожежної безпеки та попередження пожеж в житловому секторі. Наразі ця робота триває.  


Начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк доповіла про підсумки виконання бюджету району у січні 2020 року. Світлана Семенівна зазначила, що до місцевих бюджетів району у січні поточного року надійшло понад 1,7 млн. грн. власних доходів, що становить 134 відсотки до плану. Понад бюджетне призначення надійшло 438,4 тис грн. Виконані усі місцеві бюджети району. До районного бюджету, який виконано  на 107 відсотків, залучено 739,4 тис грн.  (перевиконання становить 48,4 тис. грн.). До сільських бюджетів надійшло 993,5 тис. грн., що становить 164,6 відсотка до плану, перевиконання склало 389,9 тис. грн. Доходи загального фонду зведеного бюджету району зросли на 114,2 відсотка або на 207,1 тис грн. Відділом фінансів райдержадміністрації вживаються заходи з метою забезпечення виконання місцевих бюджетів у 2020 році, водночас, здійснюється контроль за економним і раціональним використанням бюджетних коштів. Тож посадовець закликала усіх розпорядників коштів районного бюджету до  посилення фінансово-бюджетної дисципліни.

Під час наради Інна Самолюк, заступник начальника управління-начальник відділу з питань виплати пенсії №6 управління з питань виплати пенсії ГУ Пенсійного фонду України, проінформувала про стан виплати та перерахунку пенсій пенсіонерам району у 2020 році.

За матеріалами  Ковельської РДА


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь